Suzuki Alto 1.0

H Suzuki, η οποία έχει μακρόχρονη παράδοση στην κατασκευή μικρών και οικονομικών αυτοκινήτων προσφέρει το Alto σε πολύ χαμηλές τιμές, όμως από την αρχική έκδοση απουσιάζει το air condition. Πρόσθετα ο 1.000άρης κινητήρας, απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας και είναι… τσιγγούνικος σε κατανάλωση, ενώ κινεί με άνεση το αυτοκίνητο εμφανίζοντας ωστόσο κραδασμούς και τραχύτητα. Την λιτή εικόνα του αυτοκινήτου ακολουθεί και το εσωτερικό με τη μέτρια ποιότητα, τους απλά επαρκείς χώρους για τους πίσω επιβάτες και το πολύ μικρό πορτ μπαγκάζ των 129 λίτρων. Μεγάλο ατού του Suzuki Alto 1.0 αποτελεί η κορυφαία ευελιξία και η ευκολία στους χειρισμούς κατά την οδήγηση στην πόλη. Εκτός αυτής δεν λείπουν οι τάσεις πλεύσης και οι αναπηδήσεις από τον πίσω άκαμπτο άξονα, υπενθυμίζοντας στον οδηγό τον αστικό προσανατολισμό του αυτοκινήτου.

Αρχικός εξοπλισμός: 4 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών και ράδιο CD.

Τιμή από: 8.480 ευρώ

Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 996 κ.εκ., Ισχύς: 68/6.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 90/3.400 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 13,5 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 4,3 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 99 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store