Opel ADAM Rocks




Το Opel ADAM Rocks concept γίνεται και πραγματικότητα, ένα χρόνο μετά την παρουσίασή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ το αυτοκίνητο παραγωγής που εμφανίζεται σήμερα δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου από το πρωτότυπο, παρά μόνο σε μικρές λεπτομέρειες. Έτσι εξωτερικά διατήρησε τα crossover χαρακτηριστικά μέσω των μαύρων προστατευτικών τμημάτων περιμετρικά του αμαξώματος και των ασημί «ποδιών» στους προφυλακτήρες, το αμάξωμά του έχει μεγαλύτερη κατά 15 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος από το ADAM, ενώ εφοδιάζεται με νέες ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών.

Ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Opel ADAM Rocks αποτελεί και η υφασμάτινη συρόμενη και αναδιπλούμενη οροφή, η οποία ανοίγει και κλείνει μέσω ενός μπουτόν μέσα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Τα διαθέσιμα χρώματα της οροφής είναι τα Black, Sweet Coffee and Light Oak.

Για την κίνηση του νέου μίνι crossover – cabrio Opel υπάρχει ο ολοκαίνουργιος 3κύλινδρος turbo κινητήρας του 1.0 λίτρου με απόδοση 90 και 115 ίππων, αλλά και οι παλαιότερης τεχνολογίας των 1.2 λίτρων με 70 ίππους και των 1.4 λίτρων με 87 και 100 ίππους.

Επιπλέον, οι μηχανικοί της Opel έχουν κάνει αναβαθμίσεις στο στήσιμο του αυτοκινήτου στο δρόμο, μέσω των αλλαγών στα ελατήρια, αμορτισέρ, στη γεωμετρία της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης.




Get it on Google Play Download on the App Store