Τα νέα μοντέλα του διμήνου Μαΐου-Ιουνίου

Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι δύο από τους πιο «καυτούς» μήνες της φετινής χρονιάς στο χώρο του αυτοκινήτου, αφού αναμένουμε στη χώρα μας αρκετά νέα και κυρίως, πολύ σημαντικά μοντέλα, που θα παίξουν ακόμη και για την κορυφή των πωλήσεων της αγοράς. Αρχικά και μέσα στο Μάιο ξεχωρίζουν δύο πολύ σημαντικά λανσαρίσματα, αυτό του ανανεωμένου απόλυτου best-seller Toyota Yaris, αλλά και αυτό της ανανεωμένης γενιάς της Skoda Octavia. Στη συνέχεια, τον Ιούνιο θα έρθει στη χώρα μας το ολικά αλλαγμένο SEAT Ibiza, το νέο Honda Civic, αλλά και στα τέλη του μήνα, η νέα γενιά του ευρωπαϊκού best-seller Ford Fiesta. Τη λίστα των σημαντικότερων αφίξεων του διμήνου κλείνουν δύο μοντέλα της Opel, το νέο Insignia (ή Insignia Grand Sport), αλλά και το μικρό crossover Crossland X. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε όλα τα τελευταία στοιχεία για αυτά τα νέα και πολύ σημαντικά μοντέλα.

Τα νέα μοντέλα του Μαΐου

Ανανεωμένο Toyota Yaris   

Το Yaris είναι το απόλυτο best-seller της ελληνικής αγοράς και το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο της Toyota στην Ευρώπη. Το μικρό μοντέλο βρίσκεται στην 3η του γενιά και πλέον, η ιαπωνική φίρμα το ανανεώνει σε διάφορα σημεία της υπόστασής του (εμφάνιση, κινητήρες, εσωτερικό, οδικά χαρακτηριστικά) σε ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα αναβάθμισης. Περισσότερα εδώ.

Ανανεωμένη Skoda Octavia

Η Octavia είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο στην ιστορία της Skoda, η οποία βρίσκεται πλέον στην 3η της γενιά. Η γενιά αυτή πρωτολανσαρίστηκε το 2013 και πλέον η Skoda έχει έτοιμη την αναβαθμισμένη εκδοχή της, η οποία εστιάζει στην αλλαγή του design της, αναβαθμίζεται στο εσωτερικό και αποκτά νέους κινητήρες. Περισσότερα εδώ.

Τα νέα μοντέλα του Ιουνίου

Νέο Ford Fiesta

Στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι πωλήσεις στη χώρα μας του νέου Ford Fiesta 7ης γενιάς. Το αυτοκίνητο έχει μακρύνει κατά 71 χλστ. σε σχέση με το τωρινό Fiesta φθάνοντας στα 4,04 μέτρα, η σχεδίασή του είναι ολικά αλλαγμένη, ενώ η γκάμα των κινητήρων του αποτελείται από μοτέρ ισχύος από 70 έως και 200 ίππων. Περισσότερα εδώ.

Νέο Honda Civic

Μεγάλο νέο για τη Honda αποτελεί η επικείμενη άφιξη του 10ης γενιάς Civic τον επόμενο μήνα. Το αυτοκίνητο αλλάζει εντελώς σε σχέση με αυτό που αντικαθιστά, έχοντας μια νέα πλατφόρμα που το βοηθά να μειώσει το βάρος του παρά τις μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ του προσφέρει και νέα ανάρτηση με πολλαπλούς συνδέσμους στον πίσω άξονα. Περισσότερα εδώ.

Opel Insignia Grand Sport

Το νέο Insignia Grand Sport συνεχίζει την μακρά παράδοση της Opel στην κατηγορία των μεσαίων σεντάν. Το νέο μοντέλο άλλαξε ριζικά και σε κάθε επίπεδο σε σχέση με το υπάρχον Insignia, αφού βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα και διαθέτει ένα μεγαλύτερο αμάξωμα 4.897 χιλιοστών. Παράλληλα είναι πιο ελαφρύ κατά 60 κιλά. Περισσότερα εδώ.

Opel Crossland X

Το Crossland X είναι το νέο compact SUV της Opel. Διατίθεται αποκλειστικά δικίνητο, με μοτέρ βενζίνης (ατμοσφαιρικό και turbo) και πετρελαίου, ενώ το μήκος του αγγίζει τα 4.212 χλστ. (μικρότερο κατά 53 χλστ. από το Mokka X) με πολύ καλό όμως πορτ-μπαγκάζ που έχει χωρητικότητα από 410 έως και 520 λίτρα. Περισσότερα εδώ.

Νέο SEAT Ibiza

Το 5ης γενιάς SEAT Ibiza αλλάζει ολοκληρωτικά και αποκτά μια νέα σχεδίαση που παραπέμπει σε αυτή του μεγαλύτερου Leon, ενώ παράλληλα μεγαλώνει και σε διαστάσεις και κυρίως σε μεταξόνιο. Το πάτωμα είναι επίσης εντελώς νέο, με τους κινητήρες του να είναι μοτέρ turbo από 1.0 λίτρα έως και 1.6 λίτρα. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα πόλης έως 10.000 ευρώ 

Citroen C1 άτοκο και με μηνιαία δόση 183 ευρώ 

Δοκιμή Nέο VW Golf 1.6 TDI

Get it on Google Play Download on the App Store