Όλα τα νέα μικρά SUV του 2017

Η κατηγορία των μικρών SUV είναι η πλέον αναπτυσσόμενη στην Ευρώπη, η οποία έχει βοηθήσει ώστε γενικότερα τα SUV/Crossoverμοντέλα να πάρουν τα ηνία των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων της Γηραιάς Ηπείρου, καταφέρνοντας να φθάσουν σε πολύ σημαντικά μηνιαία μερίδια κοντά στο 30%! Και για το αμέσως επόμενο διάστημα η ανάπτυξη αυτή αναμένεται να συνεχιστεί, με όλο και περισσότερους νέους «παίχτες» να μπαίνουν στην κατηγορία. Ιδίως το 2017, μπορεί κανείς να το ονομάσει ως τη χρονιά των μικρών SUV, αφού μέσα στους επόμενους 6 μήνες αναμένεται το λανσάρισμα τουλάχιστον 6 νέων και πολύ σημαντικών μοντέλων του είδους! Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα 6 αυτά νέα μικρά SUV.

Hyundai Kona Στην Ελλάδα στα τέλη του έτους

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Hyundai εισέρχεται στην Ευρώπη στην κατηγορία των μικρών SUV αποκαλύπτοντας το νέο Kona, που θα λανσαριστεί στα τέλη της χρονιάς. Το μοντέλο, έρχεται με μια πολύ μοντέρνα σχεδίαση, αλλά και με turboκινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ διαθέτει στη γκάμα του και πολλές τεχνολογίες ασφαλείας. Περισσότερα εδώ.

Kia Stonic Λανσάρισμα το Σεπτέμβριο

Το νέο Stonic είναι και το καινούργιο μικρό SUVτης Kia που θα δούμε στην Ελλάδα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, ξεχωρίζοντας για τις νεανικές του γραμμές, αλλά και για στοιχεία όπως οι turbo κινητήρες μικρού κυβισμού και η πλήρης γκάμα τεχνολογιών ασφαλείας του. Το νέο μοντέλο έχει φυσικά πολλά κοινά με το Hyundai Kona. Περισσότερα εδώ.

Νέο Nissan Juke Αποκάλυψη μετά το φθινόπωρο

Το Nissan Juke παρουσιάστηκε πριν από περίπου εφτά χρόνια και είναι ακόμη ένα εξαιρετικά ρηξικέλευθο σχέδιο στην κατηγορία των μικρών crossover/SUV και όχι μόνο. Η δεύτερη γενιά του όμως πλησιάζει για να αποκαλυφθεί μέσα στη χρονιά και θα έχει αρκετές αλλαγές, ενώ όπως φαίνεται δεν θα έχει στη γκάμα της diesel κινητήρες. Περισσότερα εδώ.

Opel Crossland X Στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου

Το Opel Crossland X είναι το νέο μικρό SUV της γερμανικής εταιρείας, που αναμένεται σε λίγες ημέρες στην ελληνική αγορά. Θα διατεθεί με κινητήρες βενζίνης (δύο turbo και ένας ατμοσφαιρικός) στα 1.2 λίτρα, αλλά και τρεις διαφορετικούς diesel 1.6 λίτρων, οι οποίοι θα συνδυαστούν με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Περισσότερα εδώ.

Ανανεωμένο Renault Captur Λανσάρισμα τον Ιούλιο

Στην κατηγορία των μικρών SUV το Renault Captur είναι το best-seller μοντέλο SUV στην Ευρώπη (αλλά και γενικά στα SUV) και η γαλλική εταιρεία προχωρά σε μια ανανέωσή του, που δίνει περισσότερο έμφαση στον περαιτέρω εκοντερνισμό της εμφάνισής του για να ενισχύσει αυτή του την επιτυχημένη πορεία. Περισσότερα εδώ.

SEAT Arona Στην Ελλάδα στα τέλη του έτους

Το SEAT Arona είναι πλέον γεγονός, καθώς η ισπανική μάρκα αποφάσισε να κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μικρού της μοντέλου, το οποίο θα την εκπροσωπήσει στην κατηγορία των crossover. Το νέο μοντέλο της SEAT βασίζεται πάνω στη νεότερη πλατφόρμα ΜQB A0, στην οποία βασίζεται και το ολοκαίνουργιο Ibiza. Περισσότερα εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store