Μικρά και μικρομεσαία αυτόματα SUV και Crossover

Τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο προσφέρουν εξαιρετική άνεση και ευκολία σε κάθε διαδρομή και ειδικά στις αστικές μετακινήσεις όπου τα περισσότερα αυτοκίνητα περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους. Η απαλλαγή του αριστερού ποδιού από τον -συνήθως- βαρύ συμπλέκτη ξεκουράζει πολύ τον οδηγό, πόσο μάλλον όταν πέσει σε μποτιλιάρισμα. Παράλληλα τα σύγχρονα αυτόματα κιβώτια δίνουν τη δυνατότητα εναλλαγής των σχέσεων με τη μετακίνηση του επιλογέα πάνω-κάτω, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να είναι πιο «συμμετοχικό» στην οδήγηση και να μην γίνονται όλα στον αυτόματο.

Μία από τις αναπτυσσόμενες και δημοφιλείς κατηγορίες η οποία διαθέτει πολλά μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι και αυτή των μικρών και μικρομεσαίων SUV και Crossover. Εμείς επιλέξαμε όλα τα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου μέχρι κάτω από τα 2.000 κ.εκ. και σας τα παρουσιάζουμε με τις τιμές και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. 

Όλα τα μικρομεσαία αυτόματα SUV και Crossover με κινητήρες ντίζελ και βενζίνης, με τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά.
Όλα τα μικρά αυτόματα SUV και Crossover μοντέλα με κινητήρες ντίζελ και βενζίνης, με τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά...