Γνήσια αξεσουάρ BMW για ασφαλή και άνετα ταξίδια

Η BMW προσφέρει μια σειρά από γνήσια αξεσουάρ, τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για ταξίδια, δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου και μεταφορά εξοπλισμού. Για παράδειγμα με τα παιδικά καθίσματα BMW τα παιδιά ταξιδεύουν με ασφάλεια και άνεση, ενώ πληρούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ECE R44-04 για συστήματα συγκράτησης και είναι ελεγμένα ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας EURO NCAP.


Οι τσάντες μεταφοράς και αποθήκευσης της BMW διασφαλίζουν τάξη και οργάνωση στο χώρο αποσκευών κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι μπαγκαζιέρες οροφής παρέχουν πρόσθετες δυνατότητες, ενώ για τα ποδήλατα υπάρχουν ειδικά συστήματα μεταφοράς BMW που ασφαλίζουν στην οροφή ή στο πίσω μέρος του οχήματος.

Η τσάντα – ψυγείο BMW και το σκιάδιο πλαϊνού παραθύρου BMW προσφέρουν μία αίσθηση ευεξίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Επιπλέον, τα παιδιά έχουν την τέλεια ευκαιρία να μάθουν να οδηγούν ποδήλατο σωστά και ευχάριστα χρησιμοποιώντας το συνδυασμό πατινιού/ποδηλάτου με πεντάλ BMW Kids Bike.

Ασφαλώς, ένα γιλέκο ασφαλείας BMW για κάθε επιβάτη είναι επιβεβλημένο, καθώς παρέχει προστασία σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης. Tα σημάδια και οι λεκέδες μέσα και έξω από το αυτοκίνητο αφαιρούνται απλά και μόνιμα με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων Γνήσιων Προϊόντων φροντίδας αυτοκινήτου BMW.

Το ελκυστικό ψυγείο BMW σε μαύρο/ανθρακί είναι ένα ιδιαίτερα πρακτικό αξεσουάρ στις διακοπές με παιδιά. Συνδέεται στην ενσωματωμένη πρίζα 12 volt του οχήματος, προσφέρει χωρητικότητα 14L για κρύα φαγητά και ποτά, και διασφαλίζει την τροφοδοσία στα πιο μεγάλα ταξίδια.

Get it on Google Play Download on the App Store