Πλήρεις after sales παροχές από την Citroen

Η Citroën παρέχει πλήρες πρόγραμμα after sales υπηρεσιών, όπως είναι η επέκταση εργοστασιακής εγγύησης, συνολικής διάρκειας 5ετών, καθώς και το ολοκληρωμένο πακέτο προγραμμάτων συντήρησης για αυτοκίνητα 5 έως 15 ετών. Πιο αναλυτικά ισχύουν τα εξής παρακάτω:

Πακέτα Συντήρησης Citroën

Με στόχο την αξιόπιστη και υπεύθυνη επισκευή, εξασφαλίζοντας παράλληλα το μικρότερο δυνατό κόστος, η Citroën, για μια σειρά δημοφιλών εργασιών συντήρησης, δημιούργησε ειδικά πακέτα τα οποία προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των εργασιών και των ανταλλακτικών, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει εξαιρετικής σημασίας για την ασφάλεια του αυτοκινήτου του εξαρτήματα (τακάκια, αμορτισέρ, συμπλέκτη, κ.α.), πάντα από το εξειδικευμένο προσωπικό του επισήμου δικτύου επισκευαστών και βέβαια με την εγγύηση Citroën. Τα συγκεκριμένα πακέτα αφορούν αυτοκίνητα 5 έως 15 ετών και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο link: http://www.citroen.gr/after-sales-service/fixed-price-services/.

Citroën Economy Service

Το πρόγραμμα «Citroën Economy Service» μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων Citroën  να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, για αυτοκίνητα Citroën ηλικίας από 5 έως 15 ετών, το «Citroën Economy Service» προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων, καθώς και ένα λεπτομερή έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 125 € (η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., εργασία και ανταλλακτικά).

Πέρα από την προσιτή τιμή, το «Citroën Economy Service» διασφαλίζει στους κατόχους, ότι η συντήρηση του αυτοκινήτου τους γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με 12μηνη εγγύηση εργασιών, ανταλλακτικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή που επίσης συνοδεύονται από 12μηνη εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Citroën.   

Accident Care από την Citroën

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, με 24ωρη πανελλαδική κάλυψη, το οποίο παρέχει δωρεάν οδική μεταφορά σε περίπτωση ατυχήματος, φροντίδα ατυχήματος (ασφαλιστικού τύπου) καθώς και πλήθος  προνομίων. Ουσιαστικά με το «Accident Care» σε περίπτωση ατυχήματος ο οδηγός-ιδιοκτήτης απαλλάσσεται από τις συνήθεις χρονοβόρες και πολύπλοκες διαδικασίες που προκύπτουν, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την επισκευή του αυτοκινήτου του από εξειδικευμένο προσωπικό με τη χρήση καινούργιων, γνήσιων ανταλλακτικών (ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου), διασφαλίζει την 12ετη αντισκωριακή εγγύηση του κατασκευαστή και βεβαίως λαμβάνει γραπτή εγγύηση 1 έτους για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά. Ακόμα και στην περίπτωση που το ατύχημα οφείλεται σε ιδία υπαιτιότητα ο οδηγός λαμβάνει όλα τα παραπάνω προνόμια και εξασφαλίζει ότι το όχημα του θα επισκευαστεί με το ελάχιστο δυνατό κόστος και βέβαια τη σιγουριά που παρέχει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο. 

Get it on Google Play Download on the App Store