Δωρεάν συντήρηση κλιματισμού σε Fiat-Alfa

H Fiat Group Automobiles Hellas, αντιλαμβανόμενη τη δυσκολία που δημιουργεί η οικονομική κρίση σε πολλούς από τους πελάτες της να ανταποκριθούν οικονομικά στις ανάγκες συντήρησης των αυτοκινήτων της, αλλά και γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η συντήρηση για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια και άνεση των επιβατών, χαρίζει στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo και Fiat Professional ένα δώρο αξίας 59 ευρώ με την υπηρεσία "Clima Service". Πρόκειται για μία παροχή που περιλαμβάνει αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, απολύμανση αεραγωγών και τη σχετική εργασία, ώστε να μην υπάρχουν το καλοκαίρι τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών μετά τη χειμερινή αδράνεια.

Οι πελάτες που μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας Clima Service θα ειδοποιηθούν με σχετική επιστολή. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η παροχή αυτή έρχεται ως συνέχεια σε μια σειρά προσφορών της Fiat Group Automobiles Hellas με οικονομικά πακέτα συντήρησης για τα παλαιότερα μοντέλα της. Μερικά παραδείγματα τέτοιων πακέτων είναι η αλλαγή στα τακάκια, η αλλαγή λαδιών και φίλτρου, το σέρβις του ιμάντα χρονισμού, η αλλαγή μπαταρίας, η αλλαγή 4 αμορτισέρ κλπ. Χαρακτηριστικά, για το Punto 1.2 το κόστος για την αλλαγή λαδιών-φίλτρου (συμπεριλαμβάνοντας ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ) είναι μόλις 65 ευρώ, για την αλλαγή στα τακάκια 53 ευρώ, για την αλλαγή μπαταρίας 68 ευρώ κλπ. Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα πακέτα και τις τιμές που ισχύουν στο δίκτυο της Fiat Group Automobiles Hellas. 

Get it on Google Play Download on the App Store