Πακέτα Volkswagen Economy για οικονομικό service

Τα Πακέτα Economy της Volkswagen εξελίχθηκαν ειδικά για αυτοκίνητα ηλικίας πέντε ετών και άνω, για να υπάρχει δυνατότητα μιας οικονομικής επισκευής ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου. Αποτελούνται από γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen, που ενσωματώνουν όλη την τεχνογνωσία της μάρκας. Ελέγχονται και εγκρίνονται από το τμήμα εξέλιξης του ομίλου και διατίθενται από τους Εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Volkswagen σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, στις οποίες περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση.  Έτσι, γνωρίζετε εξαρχής πόσο ακριβώς θα κοστίσει η επισκευή.

Τα Πακέτα Economy της Volkswagen διατίθενται για πολλές επισκευές συντήρησης. Για παράδειγμα, υπάρχουν πακέτα για αντικατάσταση σε τακάκια και δίσκους φρένων, σιλανσιέ, μπαταρίες, αμορτισέρ και πολλά άλλα, αποτελώντας μια ασφαλή και οικονομικά συμφέρουσα λύση για τα παλαιότερα αυτοκίνητα.

Τα Ανταλλακτικά Economy προσφέρονται πάντοτε σε συνδυασμό με εργασίες Service Volkswagen, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος να είναι έως και 30% μειωμένο προσφέροντας μία οικονομικότερη λύση επισκευής.

Ενδεικτικά, το Service Λιπάνσεως στο Polo 1.0-1.4 (2000-2008) κοστίζει 71 ευρώ, στο Golf 1.4-1.6 FSI (2004-2007) κοστίζει 83 ευρώ, στο Passat 1.6 FSI (2006-2008) κοστίζει 83 ευρώ κ.λπ.

Πακέτα Volkswagen Economy

Αναλυτικά τις τιμές για τα Πακέτα Volkswagen Economy μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store