Ευκαιρία Citroen C4 Cactus με 9.500 χιλιόμετρα

Ελαφρώς μεταχειρισμένο Citroen C4 Cactus του 2016 με μόλις 9.500 χιλιόμετρα και τιμή 12.990 ευρώ αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα κόμπακτ crossover σε χαμηλή τιμή. Το συγκεκριμένο μοντέλο εφοδιάζεται με τον 1.2 λτ. PureTech κινητήρα βενζίνης ισχύος 82 ίππων, ο οποίος προσφέρει σβέλτες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 12,9 δλ.) και χαμηλή κατανάλωση (4,6 λτ./100 χλμ.).

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, καθώς και διάφορα ακόμα αξεσουάρ, όπως ESP, 6 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, air condition, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, κλπ.

Το Citroen C4 Cactus ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα μοντέρνα εμφάνισή του στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, όπου οι χώροι είναι καλοί για τους επιβάτες και τις αποσκευές (358 λτ.) Μεγάλο πλεονέκτημά του αποτελεί η υψηλή άνεση από την ανάρτηση και τα αναπαυτικά καθίσματα. Επίσης, είναι ασφαλές στο δρόμο και ευέλικτο στους χειρισμούς.

Αυτό το ελαφρώς μεταχειρισμένο Citroen C4 Cactus 1.2 PureTech 82 θα το βρείτε στον Επίσημο Συνεργάτη & Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford Car Center.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Car Center

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Συγγρού & Αμφιθέας 15
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store