Μεταχειρισμένο SEAT Mii Sport 1.0

Το μίνι μοντέλο της SEAT, το Mii προβάλει στα βασικά του χαρακτηριστικά την πρακτικότητα, τον ευχάριστο οδηγικό και αισθητικό χαρακτήρα, το οικονομικό του προφίλ και το νεανικό στιλ. Ειδικά το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο Mii Sport διακρίνεται και τα την σπορτίφ αισθητική του, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό.


Ο κινητήρας του 1.0 λτ. με τους 60 ίππους (διαβάστε εδώ τη δοκιμή) διαθέτει καλή απόκριση στο πάτημα του γκαζιού και κινεί αξιοπρεπώς το 3θυρο μίνι αμάξωμα των 3.557 χλστ. μήκους, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 (95 γρ./χλμ.).

Στα πλεονεκτήματα του Mii ανήκουν ακόμα η πολύ καλή εργονομία στο εσωτερικό, οι άνετοι χώροι για τέσσερις επιβάτες και αποσκευές (251 λτ.) και η ασφαλής οδική συμπεριφορά.

Το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο SEAT Mii 1.0 Sport εξοπλίζεται με ESP, ABS, 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηχοσύστημα, air condition, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος κ.λπ. Πρόκειται για μοντέλο 7/2013 με 54.500 χλμ., το οποίο πωλείται από την CarCenter στην τιμή των 7.490 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Car Center

Στοιχεία επικοινωνίας:

• Διεύθυνση: Συγγρού & Αμφιθέας 15

• Περιοχή: Π. Φάληρο

• Τηλέφωνο: 210 9428157

• email: info@carcenter.gr

• site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store