Έτσι θα είναι η Alfa Romeo Giulia station wagon

Η Alfa Romeo Giulia είναι το σεντάν της ιταλικής αναγέννησης και όπως είναι λογικό έχει κατακλύσει τα μέσα, ηλεκτρονικά και όχι μόνο, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες μας απασχολεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτή τη φορά τη βλέπουμε να ποζάρει με station wagon αμάξωμα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία μας έρχεται από την Ιταλία και δεν είναι φυσικά επίσημη, καθώς κανείς από το στρατόπεδο της Alfa Romeo δεν έχει μιλήσει ανοικτά για το ενδεχόμενο παραγωγής της Giulia με station wagon αμάξωμα.

Δείτε επίσης: Έτσι θα είναι η νέα, πισωκίνητη, Alfa Romeo Giulietta

Παρόλα αυτά, αν κάτι τέτοιο συνέβαινε, τότε είναι πολύ πιθανό το πίσω μέρος της Giulia να έμοιαζε ακριβώς με αυτό της εικονιζόμενης, στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία μας.

Φυσικά, αν το αυτοκίνητο έπαιρνε το πράσινο φως για παραγωγή, δεν θα είχε διαφορές στο εμπρός μέρος και στο πλάι μέχρι τις μεσαίες κολόνες, επομένως το πίσω μέρος, το οποίο και βλέπουμε στην εικόνα, είναι και αυτό που θα είχε και τις περισσότερες αλλαγές.

Διαβάστε ακόμη: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 300ρίζει (+video)

Το εσωτερικό θα ήταν και αυτό ίδιο με τη σεντάν έκδοση, ενώ αλλαγές δεν θα έπρεπε να περιμένουμε στα μηχανικά μέρη. Ενδεχομένως η Alfa Romeo να μπορούσε να φτιάξει και μία τετρακίνητη έκδοση της Quadrifoglio με 505 άλογα για να τη ρίξει στη μάχη με το Audi RS6 Avant.

Μένει να δούμε λοιπόν αν η επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι Ιταλοί θα περιλαμβάνει και μία station wagon έκδοση της Giulia. Εμείς ελπίζουμε πως θα είναι στα σχέδιά τους.

Get it on Google Play Download on the App Store