«Αγροτικό» Alfa Romeo για γέλια και κλάματα

Το τελευταίο διάστημα πολλές μάρκες κάνουν την είσοδό τους στην κατηγορία των «αγροτικών» ή pick-up όπως τα λένε στο εξωτερικό. Mercedes και Renault έκαναν την αρχή, ενώ λέγεται πως και η Peugeot θα ακολουθήσει. Τι θα γινόταν όμως αν αυτή την απόφαση έπαιρνε και η Alfa Romeo;

Δείτε ακόμη: Έτσι θα είναι η Alfa Romeo Giulia Station Wagon

Η απάντηση δεν είναι άλλη από αυτή που βλέπουμε στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα πιο πάνω, η οποία αποτελεί δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή TheophilusChin.

Αυτό που έκανε ο τελευταίος, ήταν να πάρει τη μούρη της Alfa Romeo Stelvio, η οποία θυμίζουμε είναι το πρώτο SUV της μάρκας και να την βάλει στο Fiat Toro, ένα «αγροτικό» ενός τόνου, το οποίο διατίθεται από τη Fiat στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Το σχεδιαστικό αυτό πείραμα μπορεί τώρα να μας φέρνει γέλια, αν όμως ο επικεφαλής του ομίλου FCA αποφάσιζε πως ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί να του φέρει πωλήσεις, τότε οι οπαδοί της μάρκας αντί για γέλια θα έβαζαν τα κλάματα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα μοιάζει η νέα Alfa Romeo Giulietta

Φυσικά προς το παρόν δεν υπάρχει στα πλάνα της Alfa Romeo τέτοιο όχημα και εμείς τουλάχιστον, θεωρούμε δεδομένο πως δεν θα υπάρξει και στο μέλλον… Από την άλλη ποτέ μη λες ποτέ… Ρωτήστε και τους οπαδούς της Porsche τι έλεγαν όταν ανακοινώθηκε η Cayenne!

Get it on Google Play Download on the App Store