Έρχεται Alfa Romeo Giulia με 350 άλογα!

Μέσω διαρροής στο διαδίκτυο, αποκαλύφθηκε ότι η Alfa Romeo ετοιμάζει μια νέα Giulia με 350 άλογα, η οποία θα βασιστεί πάνω στη Giulia Veloce των 280 ίππων, καλύπτοντας το κενό μέχρι την κορυφαία Giulia Quadrifoglio των 510 ίππων!

Τα στοιχεία έρχονται από έναν κατάλογο ανταλλακτικών της Giulia στην Ολλανδία, εκεί όπου αναφέρονται ο κωδικός του μοτέρ (GMET4) και η ισχύς του, η οποία είναι 350 άλογα.

Ειδικότερα, έχουμε να κάνουμε με τον 2λιτρο 4κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα της Alfa Romeo, ο οποίος χρησιμοποιείται στην Giulia Super με 200 άλογα και στην Giulia Veloce με τα 280 άλογα.

Δείτε ακόμα: Alfa Romeo Giulia με εκπτώσεις έως 3.000 ευρώ

Το μοτέρ αυτό θα αυξήσει την απόδοσή του στους 350 ίππους και μάλιστα, φαίνεται ότι η Alfa Romeo θα το εφοδιάσει αποκλειστικά με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF και με τετρακίνηση, όπως στη Giulia Veloce. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε και πισωκίνητη εκδοχή για αγορές όπως η Ευρώπη.

Ως προς τους ανταγωνιστές της νέας Giulia των 350 ίππων, αυτοί αναμένεται να είναι το Audi S4 και η Mercedes-AMG C 43 των 354 και 367 ίππων αντίστοιχα, ωστόσο η Giulia θα έχει τον μικρότερο εκ των τριών κινητήρα σε μέγεθος, με 4 κυλίνδρους έναντι 6 στους 2 ανταγωνιστές της.

Get it on Google Play Download on the App Store