Έτσι θα μοιάζει η μελλοντική Alfa Romeo Giulietta

Η Alfa Romeo Giulietta έχει αρκετά χρόνια στις πλάτες της και στην ιταλικά μάρκα ήδη σκέφτονται την διάδοχό της. Αυτές οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μας δείχνουν το πώς θα μοιάζει το νέο μικρομεσαίο μοντέλο της ιταλικής μάρκας, το οποίο θα έχει αρκετές αλλαγές.

Δείτε επίσης: Οι μελλοντικές Alfa Romeo

Η επόμενη Alfa Romeo Giulietta θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρεία, αφού αναμένεται να μας φέρει μια μεγάλη καινοτομία στη μικρομεσαία κατηγορία, αυτή της πίσω κίνησης, τονίζοντας τον σπορτίφ χαρακτήρα της. Με αυτό τον τρόπο η επόμενη Giulietta θα διαφοροποιηθεί από οποιονδήποτε άλλο ανταγωνιστή της, από τη στιγμή μάλιστα που η BMW θα φέρει την επόμενη Σειρά 1 με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, η νέα Alfa Romeo Giulietta θα βασιστεί πάνω σε μια μικρότερη έκδοση της πλατφόρμας της Giulia, χαρίζοντας στη μικρομεσαία Alfa κάτι από την αύρα της μεγαλύτερης «αδελφής» της. Η πλατφόρμα αυτή είναι πισωκίνητη, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με σύστημα τετρακίνησης.

Διαβάστε ακόμη: Βάζουν πωλητήριο στην Alfa Romeo οι Ιταλοί;

Σχεδιαστικά, όπως μπορούμε να δούμε στις νέες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες, οι οποίες μας έρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή INDAV Design, η νέα Giulietta δεν αποκλείεται να ενσωματώσει τις γραμμές της Stelvio και της Giulia, σε ένα φυσικά πιο κόμπακτ αμάξωμα. Το εάν οι εικόνες αυτές έχουν και δόση από την πραγματικότητα, θα το γνωρίζουμε μέσα στην επόμενη διετία, όταν και είναι προγραμματισμένη η άφιξη της νέας Giulietta.

Get it on Google Play Download on the App Store