Η τιμή και τα χαρακτηριστικά της… πρωτάρας Stelvio

Η Alfa Romeo Stelvio, το πρώτο SUV της ιταλικής μάρκας, είναι έτοιμη να ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα και το κάνει με την έκδοση First Edition, η οποία ξεκινά με τιμή στα 57.300 ευρώ (στην Ιταλία) και αρκετά εξτρά να την συνοδεύουν και να την κάνουν ακόμη πιο ελκυστική.

Δείτε επίσης: Αγροτικό Alfa Romeo Stelvio για γέλια και για κλάματα

Συγκεκριμένα, η… πρωτάρα Alfa Romeo Stelvio First Edition θα εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, φώτα bi-xenon, βαμμένες δαγκάνες φρένων, δερμάτινο σαλόνι και ξύλινες ενθέσεις στην καμπίνα, αλουμινένια χειριστήρια στο τιμόνι για τις αλλαγές ταχυτήτων, και σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8,8 ιντσών.

Κάτω από το καπό της, η Alfa Romeo Stelvio First Edition θα έχει τον 2.0 Turbo βενζινοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 280 ίππους και 400 Nm ροπής και για την μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης Q4. Αυτό να θυμίσουμε πως σε κανονικές συνθήκες στέλνει το 100% της ροπής στον πίσω άξονα και σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης μοιράζει τη ροπή 50:50 σε εμπρός και πίσω άξονα.

Διαβάστε ακόμη: Η Stelvio χαιρετά του Ιταλούς μέσα στο σπίτι τους (+video)

Σύμφωνα με την Alfa Romeo, η Stelvio First Edition κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 5.7 δλ. και η τελική της ταχύτητα σταματά στα 230 χλμ./ώρα.

 

Get it on Google Play Download on the App Store