Ανάκληση σε Ford Ranger

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Ford Motor Hellas, Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, ενημερώνει για πρόγραμμα βελτίωσης προϊόντος στα μοντέλα Ford μοντέλα Ranger.

Δείτε ακόμη: Νέος 7.3 λτ. V8 κινητήρας βενζίνης για τα Ford F-Series

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 1.058 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 03/10/2016 μέχρι 25/08/2018. Σύμφωνα µε τον Κατασκευαστή, οι εύκαμπτοι σωλήνες των μπροστινών φρένων σε ένα μικρό αριθμό οχημάτων Ford Ranger χρειάζονται αναβάθμιση µε νέου τύπου εξαρτήματα. Η παρατεταμένη χρήση σε δύσκολες συνθήκες λειτουργίας μπορεί να προκαλέσει καταπόνηση στους εύκαμπτους σωλήνες των μπροστινών φρένων, µε αποτέλεσμα τη διόγκωση ή/και θραύση τους.

Ενδέχεται να προκληθεί απώλεια υγρού φρένων, µε αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της προειδοποιητικής λυχνίας υγρού φρένων στον πίνακα οργάνων. Αν ο οδηγός αγνοήσει την ένδειξη, ενδέχεται να αυξηθεί η διαδρομή του πεντάλ του φρένου και οι αποστάσεις φρεναρίσματος να γίνουν μεγαλύτερες. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχημα, το οποίο να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε ακόμη: To τέλειο Ford Transit για το καλοκαίρι!

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν µέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες αντικατάστασης των εμπρός σωλήνων φρένων µε αναβαθμισμένα εξαρτήματα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.

Get it on Google Play Download on the App Store