Ανταλλακτικά Ford ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε.

Η επιχείρηση Ford ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας, καθώς επίσης και στο σέρβις αυτοκινήτων Ford από το 1990 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και άκρως καταρτισμένο προσωπικό της, η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία της και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμό της.

Έχοντας ως βασικό παρονομαστή στις ενέργειές της το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, δεν αρκείται μόνο στην εμπορία και το σέρβις, αλλά επιδιώκει να προωθήσει καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις στον χώρο του αυτοκινήτου, όπως συνέβη στην περίπτωση του Focus MK1, όπου το εξέλιξε πρώτη από 100 σε 125HP.

H επιχείρηση ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε. ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης της κοινωνίας και θέλοντας να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο προσβάσιμη για το σύνολο της αγοράς, άνοιξε τις πύλες της στο διαδίκτυο από όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα της, τα νέα της και τις προτάσεις της πάντα με σκοπό να σας οδηγεί με ασφάλεια στον προορισμό σας.   

Περιοχή: Κάτω Πατήσια Αττικής, τηλ.: 2102010117


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Get it on Google Play Download on the App Store