Εμπορία BMW – MINI – service – ανταλλακτικά AthensCar Service


Η AthensCar Service στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επανδρωμένη με το πιο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό σε όλα τα τμήματά της, η AthensCar Service στέκει αντάξια των ποιοτικών προτύπων λειτουργίας που οι μάρκες BMW και MINI ορίζουν.

Το ολοκληρωμένο συγκρότημα AthensCar Service στην οδό Γουτεμβέργης 2 στην Ηλιούπολη, εκτείνεται σε 4.500 τ.μ. και διαθέτει τμήμα πωλήσεων και εταιρικών πωλήσεων για τις μάρκες BMW και ΜINI καθώς και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων για διπλωματικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα BMW. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται, δύο εκθεσιακοί χώροι BMW και ΜINI, τμήμα ανταλλαγών, γνήσιων ανταλλακτικών, τμήμα service, φανοποιείο, τμήμα βελτιώσεων, καθώς και ειδική σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης και για τις δύο μάρκες. Τα ηλεκτρονικά συστήματα διάγνωσης και πληροφοριών είναι τελευταίας τεχνολογίας βασιζόμενα στα τεχνικά πρότυπα που ορίζει παγκοσμίως η κατασκευάστρια εταιρία BMW A.G.

Επιπλέον, AthensCar Service δραστηριοποιείται και στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκίνητου. Είτε ψάχνετε για μια μεταχειρισμένη ΒΜW είτε ένα ΜΙΝΙ, η AthensCar Service σας προτείνει αυτοκίνητα που έχουν ελεγχθεί από το έμπειρο τεχνικό τμήμα. Η BMW η το ΜΙΝΙ των ονείρων σας βρίσκεται κοντά σας. Κάντε κλίκ στην επιλογή Αυτοκίνητα και περιηγηθείτε στα μεταχειρισμένα οχήματα της AthensCar Service. Επίσης ενημερωθείτε για ειδικές προνομιακές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για περιορισμένο αριθμό ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ αυτοκινήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store