Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με 25 ευρώ

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χρειάζεται αρκετό ψάξιμο αφού κρύβονται πολλές παγίδες, που δεν μπορεί να τις διακρίνει ένα «απλό» μάτι, παρά μόνο ένας ειδικός. Γι’αυτό πάντοτε ο αγοραστής θα πρέπει να κάνει έναν λεπτομερέστατο έλεγχο πριν γίνει η μεταβίβαση και βρεθεί κατόπιν προ εκπλήξεων.

Το συνεργείο – φανοποιείο «Service Mr. France» με τη μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία, το ειδικευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο εξοπλισμό, προσφέρει στην τιμή των μόλις 25 ευρώ έναν πλήρη έλεγχο μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, ο οποίος καλύπτει κάθε μέρος του οχήματος (αμάξωμα, εσωτερικό, μηχανικά μέρη κ.λπ.). Το προσωπικό μπορεί να διαγνώσει τυχόν βλάβες, επισκευές ή αν είναι τρακαρισμένο το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

Ο έλεγχος μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν ραντεβού, στα τηλέφωνα 210 9400318 και 210 4223388.

Το «Service Mr. France» παρέχει ακόμα κάθε είδους υπηρεσία αυτοκίνησης όπως ΚΤΕΟ, έκδοση κάρτας καυσαερίων και τα διαδικαστικά με τις ασφαλιστικές, όταν υπάρξει κάποιο ατύχημα. Με λίγα λόγια, το «Service Mr. France» μπορεί να αναλάβει οτιδήποτε προκύψει με το αυτοκίνητό σας, εξασφαλίζοντάς σας τη σιγουριά και την υπευθυνότητα που προσφέρει το όνομα της εταιρείας.

Το «Service Mr. France» θα το βρείτε στις εξής περιοχές: 

  • Τζαβέλα 44 (Συνεργείο) στον Πειραιά, τηλ.: 210 9400318
  • Λ. Συγγρού 241-243 (Συνεργείο – Φανοποιείο) στη Νέα Σμύρνη, τηλ.:210 4223388

Χάρτες:

Get it on Google Play Download on the App Store