Αποκάλυψη της νέας αγωνιστικής Aston Martin Vantage V8 GTE (+video)

H Aston Martin αποκάλυψε το επίσημο αγωνιστικό της για το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων αντοχής, με την καινούργια Aston Martin Vantage GTE να έρχεται για να υπερασπιστεί το περσινό της στέμμα του Πρωταθλητή στην κατηγορία GTE Pro, απέναντι στις Ferrari, Porsche και Ford.

Οι οδηγοί της νέας επίσημης αγωνιστικής ομάδας των βρετανών θα είναι οι περσινοί Πρωταθλητές Marko Sørensen και Nicki Thiim για την Vantage GTE με τον αριθμό 95, αλλά και οι Darren Turner και Johny Adam για το αγωνιστικό με τον αριθμό 97.

Διαβάστε ακόμα: Η εξωφρενική Aston Martin δεν θα έχει… όπισθεν (+video)

Μαζί τους και εν όψει των 24 ωρών του Λε Μαν όπου απαιτούνται τρεις οδηγοί, θα συμμετάσχουν και στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς ο Richie Stanaway (αυτοκίνητο με αριθμό 95) και ο Daniel Serra (αυτοκίνητο με αριθμό 97).

Θυμίζουμε ότι με βάση τους κανονισμούς της κατηγορίας GTE Pro η Aston Martin Vantage V8 GTE φέρει μοτέρ με ισχύ κοντά στους 480 ίππους και ροπή που φθάνει τους 500 ίππους, έχοντας ένα ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιο με carbon αμάξωμα. Το συνολικό της βάρος (κενό) αγγίζει τα 1.245 κιλά.

 

Get it on Google Play Download on the App Store