Η ηλεκτρική Aston Martin θα έχει 1.000+ άλογα

Η Aston Martin ετοιμάζει ηλεκτρικό hypercar το οποίο σύμφωνα με όσα λέγονται στην Βρετανία, θα αποδίδει 1.000 ίππους ή και παραπάνω. Σύμφωνα μάλιστα με τα σχέδια της μάρκας, αν και ηλεκτρικό, το μοντέλο της θα είναι άκρως διασκεδαστικό οδηγικά και δυναμικό σε εμφάνιση.

Σύμφωνα με τα όσα επισήμως ανακοίνωσε η Aston Martin, το ηλεκτροκίνητο supercarτης θα είναι βασισμένο πάνω στο RapidE Concept που μετρά πλέον μια διετία, ενώ για την κατασκευή του θα συνεργαστεί με την Williams Advanced Engineering, με το χρονοδιάγραμμα να προβλέπει πως το μοντέλο της θα είναι έτοιμο έως το 2019.

Προφανώς και ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την ηλεκτρική AstonMartinπαραγωγής, όμως ο αγγλικός τύπος κάνει λόγο για ιπποδύναμη που θα ξεπερνά τους 1.000 PS, ελαφρύ αμάξωμα με κορυφαία αεροδυναμική και περιορισμένη παραγωγή στις 155 μονάδες.

Ο διευθύνον σύμβουλος της Aston Martin, κ. Αndy Palmer δήλωσε πως : «έχοντας αποκαλύψει το RapidE Concept τον Οκτώβριο του 2015, πλέον κάνουμε ακόμη ένα βήμα με την επιβεβαίωση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου Aston Martin.».

Διαβάστε ακόμη:

Honda τα βάζει με κολόνα και συνεχίζει ακάθεκτο… (+video)

Rolls-Royce όπως δεν την έχεις ξαναδεί (+video)

Mercedes A-Class έκανε μπάνιο στη Σαλαμίνα (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store