Ford Focus 1.4 μεταχειρισμένο


Μία αξιόλογη πρόταση και σε προσιτές τιμές αγοράς είναι το Ford Focus του 2007 (προ ανανέωσης μοντέλο), το οποίο διατηρεί μια «φρέσκια» εικόνα εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό του. Σε αυτό έχει γίνει χρήση αφρώδους υλικού στο πάνω μέρος του ταμπλό που το αναβαθμίζει ποιοτικά, ωστόσο η συναρμογή σε επιμέρους επιφάνειες θα μπορούσε να ήταν πιο προσεγμένη. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με την εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων αλλά και με την εύρεση της κατάλληλης θέσης οδήγησης, η οποία είναι σχετικά ψηλά τοποθετημένη. Στα θετικά στοιχεία του εσωτερικού ανήκουν οι άνετοι χώροι για όλους τους επιβάτες και το αρκετά ικανοποιητικό πορτ μπαγκάζ των 385 λίτρων.

Σημείο αναφοράς και του 2ης γενιάς Focus αποτελεί η πολύ καλή οδική συμπεριφορά που προσφέρουν οι σωστά ρυθμισμένες ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς αναρτήσεις και το στιβαρό πλαίσιο. Παράλληλα ο οδηγός του λαμβάνει θετική αίσθηση από το ακριβές και σωστά «ζυγισμένο» τιμόνι. Εκεί που δεν θα καλύψει όσους αναζητούν κάτι το παραπάνω, είναι στον τομέα των επιδόσεων λόγω της χαμηλής απόδοσης των 80 ίππων του κινητήρα των 1.4 λίτρων.

Μέση τιμή: 4.900 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 255 ευρώ, Τεκμήριο: 3.640 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.388 κ.εκ., Ισχύς: 80/5.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 124/3.500 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 15,2 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 6,7 λτ./100 χλμ.

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 4 αερόσακοι, a/c, ράδιο CD, υποβοήθηση τιμονιού, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και κεντρικό κλείδωμα.

Get it on Google Play Download on the App Store