Νέο Audi Q3 με… από όλα

Στην Audi δουλεύουν ήδη επάνω στον αντικαταστάτη του Audi Q3. Αυτός θα είναι έτοιμος το 2018 και θα φέρει νέες εκδόσεις στην γκάμα του μοντέλου, καθώς θα έχει υβριδική και ηλεκτρική εκδοχή. Εδώ βλέπουμε μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες πως θα μοιάζει.

Το Audi Q3 κυκλοφορεί στους δρόμους από το 2011, ενώ προσφάτως ανανεώθηκε προκειμένου να παραμείνει σύγχρονο και ανταγωνιστικό απέναντι στους αντιπάλους του. Όπως είναι φυσικό όμως, στην Audi δουλεύουν ήδη επάνω στον αντικαταστάτη του και όπως λένε οι πληροφορίες μας, αυτός θα είναι έτοιμος το 2018.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μία από τις 150 Lamborghini Diablo SE30

Το νέο Audi Q3 είναι δεδομένο πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου, ενώ θα έχει αυξημένες διαστάσεις αμαξώματος και μεγαλύτερο μεταξόνιο. Χαρακτηριστικά τα οποία με τη σειρά τους θα του χαρίσουν και πιο ευρύχωρη καμπίνα αλλά και μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ.

Όσον αφορά στην εμφάνισή του, οι εικόνες που δημοσιεύει το Auto Express είναι αρκετά κατατοπιστικές, σχετικά με την σχεδιαστική πορεία που θα ακολουθήσει η Audi στο νέο Q3.

Δείτε ακόμη: Τουμπανιασμένο Audi S7 με 700 άλογα, στα χρώματα του πολέμου

Σημαντικά όμως είναι και τα νέα που μας έρχονται και αφορούν τις εκδόσεις του νέου Q3. Και αυτό γιατί  εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις με τo μοτέρ 1.5 λτ. TSI βενζίνης των 130 και 150 ίππων, οι οποίες θα πλαισιώνουν τις υπόλοιπες συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, θα το δούμε για πρώτη φορά σε υβριδική αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

 

Get it on Google Play Download on the App Store