Με εντυπωσιακό χρυσό αμάξωμα το 100στό αγωνιστικό Audi RS 3

Η Audi ανακοίνωσε επίσημα ότι το αγωνιστικό RS 3 LMS έφθασε στις 100 μονάδες παραγωγής σε λιγότερο από ένα χρόνο από την επίσημη πρώτη του. Για να γιορτάσει αυτή την επιτυχία, το αγωνιστικό τμήμα της Audi παρουσίασε το 100στό μοντέλο σε έναν ειδικό χρυσό χρωματισμό αμαξώματος.

Το χρυσό στο αμάξωμα του επετειακού αυτού Audi RS 3 LMS συνδυάζεται με το κόκκινο αγωνιστικό χρώμα της Audi σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, αλλά και με το λογότυπο της Audi Sport στις πόρτες, τις ποδιές, τον προφυλακτήρα, αλλά και στη χαρακτηριστική αεροτομή.

Το Audi RS 3 LMS σύμφωνα με την Audi Sport έχει ήδη πάρει μέρος σε 125 αγώνες σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία, έχοντας επιτύχει τερματισμούς σε 73 πόντιουμ, εκ των οποίων οι 24 στην πρώτη θέση. Ήδη μάλιστα, το αγωνιστικό αυτοκίνητο έχει καταφέρει να πάρει τον τίτλο του Πρωταθλητή σε 2 Πρωταθλήματα στην Ιταλία και 2 στην Ιαπωνία.

Θυμίζουμε ότι το αγωνιστικό Audi RS 3 LMS φοράει έναν 2λιτρο TFSI κινητήρα βενζίνης με ισχύ που μπορεί να διαμορφωθεί έως και τα 350 άλογα, ανάλογα με τους κανονισμούς του εκάστοτε Πρωταθλήματος. Η κατασκευή του γίνεται από τη SEAT Sport στην Ισπανία και οι τιμές του ξεκινούν περίπου από τα 90.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέα σπορ αξεσουάρ Audi Sport Performance για τα Audi TT και R8 

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Audi R8; 

Στην παραγωγή το εντυπωσιακό ηλεκτρικό Audi e-tron Sportback των 503 ίππων

Get it on Google Play Download on the App Store