Μετατροπές σε Skoda Octavia Combi RS 2.0 TDI (+video)

Η Skoda Octavia RS στην έκδοση Combi με το στέισον βάγκον αμάξωμα και με το ντίζελ κινητήρα 2.0 TDI συνδυάζει σπορτίφ χαρακτηριστικά με μεγάλους χώρους και πρακτικότητα. Ωστόσο, παρά το οικογενειακό της προφίλ, σηκώνει διάφορες αναβαθμίσεις τόσο αισθητικές όσο και στον κινητήρα, αποκτώντας πιο αγριεμένα χαρακτηριστικά.

Ένας από τους βελτιωτές που προσφέρει διάφορες αναβαθμίσεις για την Octavia Combi RS 2.0 TDI είναι και η Rieger. Αρχικά, ανεβάζει ελαφρώς την απόδοση στους 205 ίππους και 420 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 7,3 δευτερόλεπτα, ενώ λόγω της περισσότερης ροπής αναμενόμενα θα υπάρχει και βελτίωση στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις. Να σημειώσουμε ότι στο εργοστασιακό μοντέλο ο 2λιτρος ντίζελ αποδίδει 184 ίππους και 380 Nm ροπής, ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 8,0 δευτερόλεπτα.

Εξωτερικά έχει δεχτεί μια “περιποίηση”, όπως είναι η προσθήκη σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, οι ποδιές στα μασπιέ και νέες χρυσαφί ζάντες αλουμινίου 8.5×20 ιντσών BBS, συνδυασμένες με ελαστικά διαστάσεων 235/30. Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί σπορ ανάρτηση της KW και το αμάξωμα έχει χαμηλώσει.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το ενδιαφέρον βίντεο:


Get it on Google Play Download on the App Store