Βελτιωμένο Audi A3 Sedan με σπορ ανάρτηση και ζάντες (+video)

Θέλοντας να προσφέρει πιο σπορ χαρακτηριστικά στο A3 Sedan, η γερμανική βελτιωτική φίρμα DF Automotive «πειράζει» την ανάρτηση και τους τροχούς του μικρομεσαίου γερμανικού σεντάν.

Έτσι, αρχικά και σε ό,τι αφορά στην ανάρτηση, η DF προτίμησε μια ρυθμιζόμενη της KW, η οποία μπορεί να μειώσει από 25 έως και 50 χλστ. το ύψος από το έδαφος στο εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και από 25 έως και 45 χλστ. το ύψος από το έδαφος στο πίσω μέρος του A3 Sedan.

Η νέα ανάρτηση τονίζει τον σπορ οδικό και οδηγικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα του προσφέρει και μια πιο επιθετική παρουσία με τη μείωση του ύψους από το έδαφος.

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένο Audi S3 Sedan 2.0 TFSI με 400 ίππους από την ABT

Στη βελτίωση της αισθητικής συμβάλλουν επιπλέον και οι νέες 20άρες ζάντες της MB Design με 5άκτινο σχέδιο, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά χαμηλού προφίλ 235/30 Sport Contact 6 της Contintental.

Περαιτέρω βελτιώσεις στο Audi A3 Sedan της DF Automotive δεν υπάρχουν και έτσι, διατηρείται χωρίς αλλαγές ο 1.400άρης TFSI κινητήρας βενζίνης των 150 ίππων, αλλά και το αυτόματο κιβώτιο S tronic του αυτοκινήτου της βελτίωσης.

Δείτε στο video που ακολουθεί το βελτιωμένο Audi A3 Sedan της DF Automotive.

Get it on Google Play Download on the App Store