To Suzuki Baleno που ζήλεψε τη Lamborghini

 

Μπορεί το Suzuki Baleno να μην το έχουμε δει ακόμη καλά καλά, είδη όμως οι πρώτες βελτιώσεις του ξεκίνησαν και μάλιστα είναι… δυνατές. Το εικονιζόμενο Suzuki Baleno είναι δημιούργημα της βελτιωτικής μάρκας MotorTrendz και κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι πόρτες Lambo.

Το Suzuki Baleno των φωτογραφιών μας έχει μία σειρά από μετατροπές οι οποίες είναι κυρίως αισθητικής φύσεως, καθώς σκοπός του ιδιοκτήτη του ήταν να το κάνει πιο… επιθετικό και να το φέρει πιο κοντά στα γούστα του.

Δείτε επίσης: Η ισχυρότερη Mercedes GLA στον κόσμο (+video)

Έτσι απευθύνθηκε στη βελτιωτική εταιρεία MotorTrendz η οποία με χαρά μετέτρεψε το Suzuki Baleno του σε αγρίμι. Η αρχή έγινε με τη βαφή του αυτοκινήτου, το οποίο πλέον είναι δίχρωμο, καθώς εκτός από το κόκκινο χρώμα του αμαξώματος οι κολόνες και η οροφή είναι μαύρες.

Μαύρη πλέον είναι και η μάσκα εμπρός, ενώ τα φώτα του τόσο εμπρός όσο και πίσω είναι σκούρα και οι ζάντες είναι πλέον aftermarket 17 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του Suzuki Baleno στη χώρα μας

Η ίδια αισθητική έχει ακολουθηθεί και στην καμπίνα, η οποία έχει κόκκινο και μαύρο χρώμα, ενώ ξεχωρίζουν τα καθίσματα (ρέπλικα ωστόσο) της Bride. Αναβαθμίσεις έχει δεχτεί και το ηχοσύστημα με νέα οθόνη αφής και αποδοτικότερα ηχεία.

Τέλος ο βελτιωτικός οίκος MotorTrendz ισχυρίζεται πως έχει κάνει αλλαγές και στο μοτέρ 1.2 λτ. των 90 ίππων, χωρίς πάντως να αναφέρει νούμερα και επιδόσεις. Τέλος έχει τοποθετηθεί νέο φίλτρο αέρος της K&N καθώς και custom εξάτμιση.

Get it on Google Play Download on the App Store