Βελτιωμένη και συλλεκτική BMW M2 στα 630 άλογα (+video)

Γίνεται ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο να είναι περιορισμένης παραγωγής; Στην περίπτωση της Manhart ΜΗ2 630 γίνεται, καθώς ο βελτιωτικός οίκος που βελτίωσε την BMW M2 για τα 30 χρόνια του, θα την παράξει σε μόλις πέντε μονάδες.

Με την BMW M2 Manhart MH2 630 ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος γιορτάζει τα 30 χρόνια ζωής του με τρόπο εντυπωσιακό. Οι μόλις πέντε MH 630 που θα παραχθούν εφοδιάζονται με το  3λιτρο, εξακύλινδρο τούρμπο μοτέρ της Μ3/M4, το οποίο αποδίδει πλέον 630 ίππους.

Δείτε επίσης: Έτσι κατασκευάζεται το μοτέρ της BMW M3 E92 (+video)

Το χρώμα του αμαξώματος θα είναι αποκλειστικά το Sunburst Gold Metallic, όπως το ονομάζει η ίδια η Manhart και συνοδεύεται από νέο καπό με αεραγωγούς, αεροδυναμικά βοηθήματα, σπόιλερ περιμετρικά, νέες ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα και νέες εξατμίσεις. Όλα τα αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά και το καπό, είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Ο ίδιος χρωματικός συνδυασμός έχει ακολουθηθεί και στο εσωτερικό, αλλά και στα φρένα με τους κεραμικούς δίσκους και τις χρυσές δαγκάνες. Δείτε στο video που ακολουθεί και κυριως ακούστε, την BMW MH2 630 να επιταχύνει χωρίς οίκτο…


Get it on Google Play Download on the App Store