BMW M5 ντύθηκε στα χακί και βγήκε για… περίπολο

Βελτιώσεις με BMW M5 έχουμε δει ουκ ολίγες με πολλά άλογα, μετατροπές και αεροδυναμικά βοηθήματα, όμως χακί M5 F10 σίγουρα δεν βλέπεις κάθε μέρα.

Η εικονιζόμενη «στρατιωτική» BMW M5 με την χακί ματ μεμβράνη είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερα ξεχωριστή και θα τραβάει τα βλέμματα όπου και να βρεθεί. Παράλληλα συνδυάζεται με μαύρη μάσκα, ίδιας απόχρωσης αεραγωγούς στα εμπρός φτερά και με κατασκευασμένα από ανθρακόνημα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, διαχύτη πίσω και μια διακριτική αεροτομή στο τελείωμα του πίσω καπό. Επίσης, έχουν τοποθετηθεί ανθρακί ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 20×8,5 εμπρός και 20×10,5 πίσω.

Επιπλέον, έχει δεχτεί και κάποιες άλλες βελτιώσεις, όπως είναι νέο σετ αναρτήσεων και νέο σύστημα εξάτμισης με τέσσερις με τέσσερις στρογγυλές απολήξεις.

Δείτε ακόμα: Από πισωκίνητη τετρακίνητη με ένα κουμπί η νέα BMW M5

Να υπενθυμίσουμε ότι η εργοστασιακή BMW M5 εφοδιάζεται με V8 κινητήρα 4.4 λτ. ισχύος 560 ίππων και 680 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, υπήρχε και η M5 Competition Edition των 600 ίππων και 700 Nm ροπής, με 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δλ.

Get it on Google Play Download on the App Store