Βελτιωμένη BMW X6 M με… λίγο απ’όλα!

Άλλη μια ειδική παραγγελία ετοίμασε για κάποιον απαιτητικό και ευκατάστατο οικονομικά πελάτη της η BMW Abu Dhabi Motors, μια BMW X6 Μ με πολλές προσθήκες και αλλαγές από την ίδια τη BMW, αλλά και από after market βελτιωτές.


Από τη BMW M Performance προέρχονται τα ανθρακονημάτινα καλύμματα των καθρεπτών, η μαύρη μάσκα, τα μαύρα αυτοκόλλητα στα πλαϊνά, οι ίδιας απόχρωσης αεραγωγοί στα εμπρός φτερά και η μαύρη οροφή. Το αεροδυναμικό κιτ από ανθρακόνημα το οποίο περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, ποδιές στα μαρσπιέ, πίσω διαχύτη και αεροτομή στο τελείωμα του πίσω καπό είναι από την 3D Design.

Δείτε ακόμα: Κόντρα BMW X6 M 850HP vs Mercedes ML 63 AMG 900HP!

H εικονιζόμενη BMW X6 M πατάει σε σφυρήλατες ζάντες 23 ιντσών της AC Schnitzer, ενώ για καλύτερο ήχο και μερική δύναμη παραπάνω φροντίζει το σύστημα εξάτμισης της Akrapovic με τις carbon απολήξεις.

Στο πολυτελές και σπορτίφ εσωτερικό όλες σχεδόν οι επιφάνειες είναι επενδυμένες με δέρμα συνδυασμού κόκκινο – μαύρο, στο ταμπλό, πόρτες, καθίσματα και κονσόλα.

Όσο για τον V8 bi-turbo κινητήρα των 4.4 λτ. δεν αναφέρονται αναβαθμίσεις. Στην εργοστασιακή X6 M το πανίσχυρο μοτέρ των 575 ίππων και 750 Nm ροπής επιταχύνει το βαρύ αμάξωμα των 2.340 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store