Εκπληκτική Lamborghini Huracan με κόστος βελτίωσης 50.000 ευρώ

Με ακόμα πιο πολλά άλογα, αλλαγές στο αμάξωμα, την ανάρτηση, αλλά και το εσωτερικό, η βελτιωμένη Lamborghini Huracan Spyder της VOS Performance κοστίζει μια περιουσία, αφού το κόστος της βελτίωσης είναι 50.000 ευρώ, ενώ η γερμανική βελτιωτική φίρμα πουλά στους ενδιαφερομένους και κομπλέ το αυτοκίνητο, με κόστος 289.500 ευρώ (στη γερμανική αγορά)!

Το κόστος της μετατροπής της Huracan Spyder είναι πολύ υψηλό, χωρίς μάλιστα να περιλαμβάνει βελτίωση του V10 κινητήρα βενζίνης της Lamborghini, αλλά αντίθετα, μέσω της προσθήκης μιας custom σπορ εξάτμισης, η VOS Performance χαρίζει 12 επιπλέον άλογα και 15 Nm ροπής στο μοτέρ (622 ίπποι συνολικά και 575 Nm).

Δείτε ακόμα: Υπερσπάνια Lamborghini Veneno τα… σπάει στην πίστα! (video)

Επιπλέον των παραπάνω, η γερμανική βελτιωτική φίρμα δίνει την επιλογή και για τοποθέτηση εξάτμισης τιτανίου από την Akrapovic, η οποία είναι ελαφρύτερη κατά 20 κιλά σε σχέση με την εργοστασιακή, ενώ παράλληλα προσφέρει 20 ίππους ισχύος (630 άλογα) και 22 Nmροπής (583 Nm).

Εκτός από την αναβάθμιση στην ισχύ και τη ροπή, στο αμάξωμα της Lamborghini Huracan Spyder της VOS Performance έχουν προστεθεί ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω αεροτομή και διαχύτης από carbon, ενώ νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω Mansory LM. Η ανάρτηση φορά ένα νέο σπορ κιτ της H&R, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χλστ.

Διαβάστε ακόμα: Έρχεται η νέα μικρή «Lambo»!

Στο εσωτερικό της φτιαγμένης Huracan Spyder ξεχωρίζουν οι άφθονες επενδύσεις από ανθρακονήματα στους αεραγωγούς, τα χερούλια των θυρών, τα paddlesτου κιβωτίου κ.λπ.. Παράλληλα, ο πίνακας οργάνων έρχεται με ματ carbonεπένδυση, ενώ αντίστοιχες επενδύσεις συναντούμε στο τιμόνι και την κεντρική κονσόλα, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Get it on Google Play Download on the App Store