Με 500 άλογα και carbon το Audi TT RS-R της ABT

Η ABT δουλεύει πάνω στο νέο Audi TT RS των 400 ίππων και δημιουργεί το νέο TT RS-R, το οποίο έρχεται για να προσφέρει μια πολύ δυναμική εμφάνιση, αλλά και 500 άλογα ισχύος από τον 2.5λιτρο TFSI κινητήρα βενζίνης του (+100 άλογα).


 

Η αύξηση αυτή της απόδοσης έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί ακόμα περισσότερο το 0-100 χλμ./ώρα, το οποίο  πλέον βρίσκεται στα 3,5 δευτερόλεπτα, από 3,7 δευτερόλεπτα εργοστασιακά. Παράλληλα, η ABT αφαιρεί και τον περιοριστή ταχύτητας, ώστε το νέο TT RS-R να προσφέρει τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμα: Πρόγραμμα αναβάθμισης για Audi S4 στους 425 ίππους

Εκτός τώρα από τον κινητήρα και τις επιδόσεις, η γερμανική βελτιωτική φίρμα τονίζει και την εμφάνιση του Audi TT RS προσφέροντάς του νέα τμήματα από ανθρακονήματα, όπως εμπρόσθιο σπόιλερ, πλευρικά «φρυδάκια» στον προφυλακτήρα, πλαϊνά πτερύγια και πίσω διαχύτη.

Αλλαγμένη είναι και η σχεδίαση της γρίλιας της μάσκας, ενώ έχουν τοποθετηθεί και καινούργια λογότυπα «TT RS-R» σε κόκκινο χρώμα εμπρός-πίσω. Βελτίωση έχουμε και στην ανάρτηση, η οποία αποκτά πιο σπορ ελατήρια για χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος, ενώ υπάρχουν και νέες αντιστρεπτικές στον εμπρός και πίσω άξονα.

Δείτε επίσης: Audi TT RS ρίχνει ξύλο σε Porsche 718 Cayman S

Οι τελικές βελτιώσεις αφορούν στη νέα, πιο σπορ εξάτμιση με ρυθμιζόμενα κλαπέτα (μπαίνει κατά παραγγελία), αλλά και στις καινούργιες ζάντες 20 ιντσών, που μπορούν να παραγγελθούν σε διάφορα σχέδια.


 

Get it on Google Play Download on the App Store