Όταν οι Ιάπωνες βελτιώνουν BMW M2 Coupe (+video)

Η ιαπωνική βελτιωτική εταιρία Studie Japan έβαλε χέρι στην BMW M2 και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο ακραίο καθώς το αυτοκίνητο έχει μεμβράνη που μιμείται το δέρμα της τίγρης, ενώ έχει και μία σειρά από μηχανικές αλλαγές που την κάνουν ακόμη πιο δυνατή και ταχύτερη.

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν η BMW M2 Coupe είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή αυτοκίνητα ανάμεσα στους βελτιωτές και η φήμη της, όπως είναι λογικό έχει φτάσει μέχρι την Ιαπωνία.

Δείτε επίσης: VW Golf επέστρεψε τούμπανο από τον κόσμο των νεκρών (+video)

Η συγκεκριμένη BMW M2 Coupe του βελτιωτικού οίκου Studie Japan προφανώς και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς το wrappingπου έχει γίνει επάνω της είναι ότι πιο extreme έχουμε δει και αναπαριστά το δέρμα της τίγρης. Το εμπρός μέρος είναι μαύρο, ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα έχει διχρωμία αλλά και τον κόκκινο ανατέλλον ήλιο της ιαπωνικής σημαίας.

Δεν είναι μόνο το car wrapping που κάνει ξεχωριστή αυτή την BMW M2 Coupe όμως, καθώς έχει μία σειρά από στοιχεία με ανθρακονήματα, όπως νέο καπό και πίσω αεροτομή, ενώ έχει εφοδιαστεί και με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών σε κόκκινο χρώμα της BBS.

Στο εσωτερικό o Studie Japan έχει αφαιρέσει τα περιττά και έχει τοποθετήσει rollcage, Recaro καθίσματα, αγωνιστικά όργανα και πυροσβεστήρα. Δυστυχώς οι Ιάπωνες δεν μας δίνουν στοιχεία για τις μηχανικές αλλαγές και την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου, παρά το γεγονός πως λένε ότι έχουν τονώσει αρκετά την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store