Mercedes S-Class Coupe με 740 άλογα είναι πραγματικά ονειρική!

Μια από τις ομορφότερες S-Class Coupe που κυκλοφορούν παρουσιάζει ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Fostla, χαρίζοντας στο υπερπολυτελές κουπέ της Mercedes, εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση και απίστευτη δύναμη και ροπή.


 

Ξεκινώντας με τον V8 bi-turbo κινητήρα των 5,5 λίτρων, εδώ οι μηχανικοί της Fostla Tuning έχουν τοποθετήσει το 2ο στάδιο αναβάθμισης για τον «εγκέφαλο», που χαρίζει στο μοτέρ 740 άλογα ισχύος και 1.200 Nm ροπής. Ως αποτέλεσμα αυτών, το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόνο 3,5 δευτερόλεπτα, από 3,9 δευτερόλεπτα εργοστασιακά.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Mercedes E 220 d 2.0 λτ. ντίζελ 194hp

Στο πεδίο της εμφάνισης, η Fostla «ντύνει» το αμάξωμα με ένα πλήρες αυτοκόλλητο βινυλίου σε μπλε-ματ χρώμιο, το οποίο συνδυάζεται με σκουρόχρωμα φώτα και 22 ιντσών ζάντες της Prior Design, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά μεγέθους 265/30 και 305/25 (εμπρός-πίσω). Η τελική πινελιά έρχεται από τη χαμηλωμένη ανάρτηση που φέρνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος την S-Class Coupe.

Σε ό,τι αφορά τώρα για το κόστος όλων των παραπάνω, μπορεί η δύναμη να είναι αντίστοιχη πλέον αυτής μιας Lamborghini Aventador, όμως η τιμή που θα απαιτήσει η Fostla είναι πολύ υψηλή, μιας και το πλήρες κιτ με την αναβάθμιση του κινητήρα και τις εξωτερικές αλλαγές κοστίζει 25.000 ευρώ.


 

Get it on Google Play Download on the App Store