Το απόλυτο smart Brabus Ultimade 125 HP σε τιμές σοκ!

Η Brabus είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια για τις αναβαθμίσεις των μοντέλων της Mercedes, ενώ το όνομά της συνδέεται και με τα smart. Αυτή τη φορά ετοίμασε το απόλυτο Brabus 125, το οποίο διατίθεται τόσο με το coupe αμάξωμα, όσο και με το cabrio σε πολύ υψηλές τιμές, της τάξεως των 49.980 ευρώ και 52.800 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε ακόμα: Νέα έκδοση smart fortwo Brabus και forfour Crosstown

Συνολικά η Brabus θα κατασκευάσει 125 τέτοια μοντέλα, τα οποία διαθέτουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τα πιο απλά smart fortwo. Εξωτερικά φοράει πλήρες bodykit που κάνει το λιλιπούτειο αυτοκίνητο να φαίνεται πολύ «φουσκωμένο», νέους προφυλακτήρες με σπόιλερ και διαχύτη, προσθήκες στα φτερά και στα μαρσπιέ, διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα, τρεις απολήξεις της εξάτμισης και 18άρες ζάντες με λάστιχα 235 πίσω.

Ξεχωριστό του γνώρισμα είναι και το ανοιχτό μπλε χρώμα στο αμάξωμα, το οποίο συναντάται και στις δερμάτινες επενδύσεις του εσωτερικού, όπως είναι στα καθίσματα, πόρτες, ταμπλό και τιμόνι. Την σπορ εικόνα ενισχύουν με την σειρά τους τα πεντάλ αλουμινίου και οι μπλε ραφές στον επιλογέα ταχυτήτων και στο χειρόφρενο.

Δείτε ακόμα: Η smart βάζει τέλος στη βενζίνη στις Η.Π.Α.

Την κίνηση του Brabus Ultimade 125 αναλαμβάνει ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 0.9 λτ. Η αρχική απόδοση των 90 ίππων και 135 Nm ροπής έχει ανέβει στους 125 ίππους και 200 Nm ροπής. Το ενισχυμένο μοτέρ προσφέρει επιτάχυνση στο cabrio από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 170 χλμ./ώρα, ενώ η μεικτή κατανάλωση είναι 4,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 102 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store