520 άλογα από diesel για το βελτιωμένο Audi SQ7

Ένα πολύ εντυπωσιακό SUV δημιουργεί η γερμανική βελτιωτική φίρμα ABT, τονίζοντας την εμφάνιση του κορυφαίου diesel Audi SQ7, προσφέροντάς του ένα ακόμα πιο πολυτελές εσωτερικό, ενώ παράλληλα ενισχύει και τη δύναμη του κινητήρα του χαρίζοντάς του 520 άλογα.


 

Από το εργοστάσιο, το Audi SQ7 έρχεται με έναν 4λιτρο V8 diesel κινητήρα 435 ίππων και 900 Nm ροπής, όμως η ABT χαρίζει στο γερμανικό SUV επιπλέον 85 άλογα ισχύος (και 520 συνολικά), αλλά και 70 Nm παραπάνω ροπής (970 Nm), με την προσθήκη ενός νέου «εγκεφάλου». Μετά από αυτά, το 0-100 χλμ./ώρα μειώνεται κατά 0,2 δευτερόλεπτα και πλέον απαιτεί μόνο 4,6 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένο Audi R8 με εμφάνιση… δυναμίτη!

Εκτός όμως από τον κινητήρα, η ABT προσφέρει στο Audi SQ7 ένα νέο υπέρ-πλήρες εξωτερικό πακέτο αναβάθμισης, το οποίο αποτελείται από πιο τονισμένους προφυλακτήρες, «φουσκωμένα» φτερά, νέο πίσω διαχύτη και αεροτομή, πλαϊνές ποδιές και carbonεμπρόσθια γρίλια και εξατμίσεις.

Παράλληλα, η ανάρτηση έχει χαμηλώσει το ύψος της από το έδαφος, ενώ έχουν τοποθετηθεί και νέοι 22 ιντσών τροχοί ειδικής σχεδίασης. Το τελικό αποτέλεσμα όλων των παραπάνω καταφέρνει να προσφέρει μια πολύ εντυπωσιακή εικόνα στο Audi SQ7, το οποίο πλέον είναι σαφώς πιο «επιθετικό» στο δρόμο από το εργοστασιακό.

Διαβάστε ακόμα: Πρόγραμμα για VW Golf GTI Clubsport S στους 370 ίππους

Ολοκληρώνοντας με το εσωτερικό, το αρμόδιο τμήμα της ABT όπως προείπαμε τονίζει περαιτέρω την πολυτέλειά του, ντύνοντάς το με νέα δέρματα, τοποθετώντας ακόμη πιο premium πατάκια, αλλά και προσθέτοντας τις απαραίτητες επενδύσεις από ανθρακονήματα στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και το τιμόνι.


 

Get it on Google Play Download on the App Store