Πανίσχυρη βελτιωμένη Mercedes-AMG GT S είναι πραγματικός δυναμίτης!

Mια από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις βελτίωσης που έχουμε δει για την Mercedes-AMG GT S παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η ελβετική FAB Design, η οποία ονομάζεται «Areion» και ξεχωρίζει για την δυναμική της εμφάνιση, αλλά και για την επιπλέον δύναμη του κινητήρα της.

Ειδικά για το μοτέρ, η FAB Design αλλάζει την εισαγωγή, προσθέτει ένα νέο πρόγραμμα, ενώ προσφέρει και μεγαλύτερες τουρμπίνες στον V8 biturbo των 4,0 λίτρων της Mercedes-AMG. Μαζί με αυτό, αλλάζει και όλο το σύστημα εξάτμισης με ένα νέο custom made.

Διαβάστε ακόμα: Η απίστευτη θυσία του νέου supercar 1.000+ PS της Mercedes-AMG

Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει 123 παραπάνω ίππους σε σχέση με τους εργοστασιακούς 577 της Mercedes-AMG GT S (700 συνολικά), ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η βελτίωση της ροπής (1.025 Nm). Στις επιδόσεις, η FAB Design υπόσχεται ακόμη πιο εκρηκτικά νούμερα επιταχύνσεων σε σχέση με τα εργοστασιακά.

Εκτός όμως από τον κινητήρα, η FAB Design βάφει το τονισμένο με μια σειρά από νέα αεροδυναμικά βοηθήματα αμάξωμα σε μια ειδική ματ γκρι βαφή, που την ονομάζει «παγωμένο ατσάλι». Το bodykit αποτελείται από νέα πλαϊνά «φουσκώματα» και ποδιές, μια εντυπωσιακή αεροτομή στο πίσω μέρος, αλλά και carbonοροφή.

Διαβάστε ακόμα: Bigfoot Mercedes 300ΤΕ με βάση Unimog για 5.000 ευρώ

Η FAB Design ολοκληρώνει τις επεμβάσεις της στην Mercedes-AMG GT με το εσωτερικό, εκεί όπου προσθέτει νέα δέρματα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, αλλά και πλήρως carbon επενδύσεις. Η ελβετική φίρμα τονίζει ότι μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό στην αναβάθμιση της καμπίνας του αυτοκινήτου, με το ανάλογο πάντα αντίτιμο.

Get it on Google Play Download on the App Store