Επική βελτίωση Nissan GT-R με carbon bodykit και 20άρες ζάντες

Η γνωστή μας αμερικάνικη Vorsteiner παρουσιάζει τις νέες της 20άρες ζάντες για το Nissan GT-R και τις συνδυάζει με ένα carbon bodykit που χαρίζει στο ιαπωνικό supercarμια ακόμη πιο δυναμική παρουσία. Παράλληλα, από την όλη βελτίωση δεν ξεφεύγει και η ανάρτηση, η οποία προσφέρει ένα εμφανές χαμήλωμα στο GT-R.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στο bodykit, η Vorsteiner προσθέτει στο αμάξωμα ένα νέο σπόιλερ εμπρός στον προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή και ευδιάκριτο διαχύτη, τα οποία είναι όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στο GT-R νέα μαύρα φώτα για τα φλας, δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση με το λευκό αμάξωμα.

Δείτε ακόμα: Το ταχύτερο Nissan GT-R στον πλανήτη με 2.500 PS (+video)

Σε ό,τι αφορά στους τροχούς, πρόκειται για ένα νέο σετ 20άρων σφυρήλατων ζαντών Vorsteiner V-FF 103 σε carbon γραφίτη, οι οποίες περικλείονται από ελαστικά της Michelin που αναγράφουν το όνομα της εταιρείας σε λευκό χρώμα, στα πρότυπα των αγωνιστικών της σετ.

Η βελτίωση ολοκληρώνεται με τα πλαϊνά φιμέ τζάμια, αλλά και με το πλήρες χαμήλωμα της ανάρτησης, που περιλαμβάνει νέα πιο σπορ ελατήρια και αμορτισέρ, αλλά και δυνατότητα ρύθμισης της απόστασης από το έδαφος ανάλογα με το τι θέλει ο ιδιοκτήτης.


Get it on Google Play Download on the App Store