Λευκός πύραυλος 850 ίππων η Mercedes S-Class Cabrio της Brabus

H Brabus αποφασίζει να παρουσιάσει μια νέα «φτιαγμένη» Mercedes S-Class Cabrio με 850 άλογα, εκρηκτικές επιδόσεις και αμάξωμα σε λευκό χρώμα, που τονίζει ακόμη περισσότερο το custom bodykit της από ανθρακονήματα.

Ειδικά για το bodykit, αυτό αποτελείται από carbon πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή και διαχύτη, αλλά και νέο σπόιλερ χαμηλά στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα. Η custom γρίλια της Brabus και οι νέοι μεγαλύτεροι τροχοί ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές της πανέμορφης αυτής Mercedes S-Class Cabrio.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes S-Class Coupe σκέτη κακία

Περνώντας στο εσωτερικό, η Brabus δημιουργεί ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αφού σχεδόν το 90% όλης της καμπίνας ντύνεται με πανάκριβα κόκκινα δέρματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα πατάκια είναι φτιαγμένο από κόκκινο σταμπαριστό δέρμα, με μόνο τους αεραγωγούς και τα πεντάλ να έχουν αλουμινένιες επενδύσεις.

Κάτω τώρα από το καπό Mercedes S-Class Cabrio, κρύβεται ο 6λιτρος, 5,5 λίτρων κινητήρας της Mercedes-AMG, ο οποίος ύστερα από την προσθήκη νέων διπλών τούρμπο και μια σειρά από άλλες αλλαγές, αποδίδει 850 άλογα ισχύος και 1.450 Nm ροπής. Με αυτά τα νούμερα το 0-100 χλμ./ώρα θέλει μόνο 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.


 

Get it on Google Play Download on the App Store