Βελτιωμένη Porsche Panamera πραγματική τραγωδία!

Η Porsche Panamera βρίσκεται στη δεύτερη γενιά της και η γνωστή βελτιωτική εταιρεία Mansory έρχεται για να αλλάξει πλήρως την εικόνα της, προσθέτοντας στο αμάξωμά της ένα μάλλον υπερβολικό bodykit, το οποίο της χαρίζει μια παρουσία η οποία εύκολα μπορεί να προσδώσει από τώρα στο αυτοκίνητο τον τίτλο του πιο άσχημου βελτιωμένου μοντέλου της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα: Κολασμένη Ferrari 488 Spider με απίστευτη εμφάνιση

Το bodykit της Mansory αποτελείται από έναν νέο προφυλακτήρα με τεράστιους αεραγωγούς, φουσκωμένα πλαϊνά, ένα νέο καπό, αλλά και έναν υπερβολικό διαχύτη στο πίσω μέρος, που συνδυάζεται με κάθετες πλαϊνές εισαγωγές αέρα. Το τελικό αποτέλεσμα τονίζει μεν την εμφάνιση της Panamera, όμως όπως προείπαμε είναι τουλάχιστον υπερβολικό.

Και για να το κάνει ακόμη πιο υπερβολικό, η Mansory βάφει το αμάξωμα σε ένα χτυπητό μπορντό χρώμα, αφήνοντας μαύρα τα carbon τμήματά του (καπό, οροφή, σποίλερ κ.λπ.), ενώ προσθέτει επιπλέον μπορντό-μαύρες ζάντες 22 ιντσών, μαζί με κίτρινες λεπτομέρειες σε διάφορα τμήματα του αμαξώματος.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes S-Class Cabrio με 830 άλογα είναι πραγματικό τέρας

Στο εσωτερικό, η γερμανική βελτιωτική φίρμα ακολουθεί μια πιο «συγκρατημένη» τακτική, ντύνοντας όλη την καμπίνα με παχιά πανάκριβα δέρματα, τα οποία συνδυάζονται με κίτρινες λεπτομέρειες, αλλά και με το λογότυπο της Mansory στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Ολοκληρώνοντας με τον κινητήρα, η Mansory ανακοινώνει ότι ύστερα από ένα νέο φίλτρο και ένα νέο πρόγραμμα έχει καταφέρει να βγάλει επιπλέον 35 άλογα ισχύος και 40 Nm ροπής, χωρίς όμως να ανακοινώνει ποιος από τους κινητήρες της νέας Panamera βρίσκεται κάτω από το καπό του αυτοκινήτου.


 

Get it on Google Play Download on the App Store