Ροπή ρεκόρ για την diesel Porsche Panamera με επιδόσεις supercar

Η γερμανική RaceChip έρχεται για να δημιουργήσει μια Panamera με καταιγιστικές επιδόσεις και για να το καταφέρει αυτό, παίρνει στα χέρια της τη diesel εκδοχή της και της χαρίζει μια εξωπραγματική ροπή, χωρίς να αφήνει στην άκρη και την αναβάθμιση της ισχύος της.


 

Το μοτέρ της Panamera 4S Diesel είναι ο 4λιτρος twin-turbo V8 πετρελαιοκινητήρας της Porsche, ο οποίος από το εργοστάσιο έρχεται με 850 Nm ροπής μόλις από τις 1.000 σ.α.λ. Πλέον, με την προσθήκη ενός ειδικά ρυθμισμένου νέου «εγκεφάλου», η ροπή του μοτέρ αυτό εκτοξεύεται στα 1.050 Nm.

Παράλληλα, η ισχύ της κορυφαίας diesel Panamera αυξάνεται στα 505 άλογα από 422 εργοστασιακά. Ως αποτέλεσμα αυτών, οι επιδόσεις είναι πιο εκρηκτικές από ποτέ, αφού το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόνο 3,6 δευτερόλεπτα, βάζοντας την Panamera Diesel μέσα στο πεδίο των supercar μοντέλων!

Και, για να μπορέσει να βάλει κάτω όλη αυτή τη δύναμη και ροπή, η RaceChip προσθέτει στην Panamera 4S Diesel μια νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW, αλλά και τροχούς με Michelin Pilot Sport 4 S ελαστικά και 21 ιντσών custom ζάντες OZ Superturismo Dakar.

Το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον διευθυντή της RaceChip, τον κ. Dominic Ruopp είναι εκπληκτικό, αφού η βελτιωμένη Panamera Diesel είναι απίστευτα ήσυχη και άνετη στο χαλαρό cruising, την ίδια στιγμή που στο πεδίο των επιδόσεων, πολύ λίγα αυτοκίνητα μπορούν να σταθούν απέναντί της.

Διαβάστε ακόμα: 

Βελτιωμένη Porsche Panamera πραγματική τραγωδία! 

Εντυπωσιακή η νέα Porsche Panamera Sport Turismo 

Φωτιά στα κόκκινα η Panamera Turbo της Porsche Exclusive!


 

 

Get it on Google Play Download on the App Store