Audi RS 7 Sportback… μαύρη μαγεία!

Η ελβετική DS automobile παρουσιάζει μια νέα βελτίωση για το Audi RS 7 Sportback, εστιάζοντας κυρίως στην αύξηση της ισχύος του κινητήρα του. Έτσι, ύστερα από μια σειρά από επεμβάσεις, ο 4λιτρος V8 TFSI των 605 ίππων της Audi, έρχεται για να προσφέρει 740 άλογα ισχύος και πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Επιπλέον των παραπάνω η DS automobile επεμβαίνει και στην ανάρτηση του RS 7 Sportback, εφοδιάζοντάς το με νέα ελατήρια και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, που προσφέρουν μείωση της απόστασης από το έδαφος, καθιστώντας πιο απόλυτα τα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του RS 7 Sportback.

Αλλαγές έχουμε και στην εμφάνιση, με την DS automobile να δίνει έμφαση στο μαύρο, αφού τα πάντα στο αμάξωμα του βελτιωμένου Audi RS 7 Sportback είναι βαμμένα σε αυτό το χρώμα, εκτός μόνο από τις κόκκινες δαγκάνες στους δίσκους των φρένων.

Η τελική πινελιά βελτίωσης της ελβετικής φίρμας αφορά στις πολύ εντυπωσιακές ζάντες 21 ιντσών Vossen CVT με 10 ακτίνες, οι οποίες έρχονται σε ένα σκούρο γκρι χρώμα και ταιριάζουν απόλυτα με το υπόλοιπο σκουρόχρωμο αμάξωμα του βελτιωμένου RS 7 Sportback.

Διαβάστε ακόμα: 

Τουμπανιασμένο Audi S7 με 700 ίππους, στα χρώματα του πολέμου 

Κόντρα Audi RS 7 Sportback 560 PS VS Ferrari 458 Italia 570 PS 

Audi RS7 τρέχει στην πίστα του Hockenheim χωρίς οδηγό! (+video)


 

Get it on Google Play Download on the App Store