Εμφάνιση… κανόνι και 612 άλογα για την Mercedes-AMG C 63 Coupe (+video)

H Mercedes-AMG C 63 Coupe είναι από το εργοστάσιο ένα πραγματικά πολύ εκρηκτικό αυτοκίνητο, όμως η βελτιωτική γερμανική Chrometec έρχεται για να της προσφέρει ακόμη περισσότερα τόσο στη δύναμη, όσο και στην εμφάνιση και στα οδικά και οδηγικά της χαρακτηριστικά.

Σχεδιαστικά λοιπόν, η Chrometec τοποθετεί μια νέα γρίλια, εμπρόσθιο σπόιλερ και πλαϊνά πτερύγια προφυλακτήρα, πλαϊνούς καθρέπτες, πίσω διαχύτη και αεροτομή, όλα από ανθρακονήματα. Μαζί με τις aftermarket ζάντες των 20 ιντσών, η βελτιωτική εταιρεία καταφέρνει να χαρίσει στην C 63 μια πραγματικά πολύ δυναμική εμφάνιση.

Μαζί με την εμφάνιση, η αναβάθμιση της Chrometec εστιάζει και στον 4λιτρο V8 biturbo κινητήρα της Mercedes-AMG αυξάνοντας την απόδοσή του κατά 136 ίππους και φθάνοντάς τη στα 612 άλογα. Παράλληλα, υπάρχει και ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου για τα κλαπέτα της εξάτμισης, που βελτιώνει τον ήχο.

Η τελική πινελιά έρχεται με την τοποθέτηση μιας πλήρως ρυθμιζόμενης, αγωνιστικού τύπου ανάρτησης, η οποία φροντίζει ώστε να βελτιώσει και τα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά της Mercedes-AMG C 63 Coupe.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος όλων των παραπάνω, για το carbon bodykit η τιμή είναι 6.640 ευρώ (η Chrometec προσφέρει και μεμονωμένα όλα τα τμήματα). Επιπλέον 4.998 ευρώ κοστίζει η αναβάθμιση του κινητήρα, άλλα 690 ευρώ η εξάτμιση, 950 ευρώ η ανάρτηση και 2.600 ευρώ οι ζάντες. Το τελικό κόστος αγγίζει τα 15.878 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: 

Σοκ και δέος από τη βελτιωμένη Mercedes C-Class Coupe της Prior Design 

Φοβερή βελτίωση για τη Mercedes S-Class Coupe με 740 άλογα! (+video) 

Βελτιωμένο Audi R8 V10 με 630 άλογα και λογικό κόστος βελτίωσης

 


 

 

Get it on Google Play Download on the App Store