Mercedes-AMG C63 Coupe βελτιωμένη από Ιάπωνες

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Liberty Walk καταπιάνεται κατά καιρούς με διάφορα εντυπωσιακά μοντέλα. Αυτή τη φορά σειρά είχε η Mercedes-AMG C63 Coupe, η οποία απέκτησε το διάσημο κιτ του ιάπωνα βελτιωτή με τα πριτσινωτά φτερά και πολλά πολλά ακόμη.

Αν και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το bodykitτης Liberty Walk σε supercars, αυτή τη φορά θα το δούμε και στο γερμανικό κουπέ, το οποίο εύκολα ανταγωνίζεται και με supercars.

Όπως πάντα, έτσι και στην περίπτωση της Mercedes-AMG C63 Coupe, το κυρίαρχο στοιχείο της βελτίωσης της Liberty Walk είναι τα φαρδιά φτερά, που συνοδεύονται από επιθετικότερους προφυλακτήρες, ευμεγέθη πίσω αεροτομή, πλευρικά σπόιλερ και πίσω αεροδυναμικό διαχύτη.

Πέραν των οπτικών αλλαγών, η Mercedes-AMG C63 Coupe εφοδιάζεται με αερανάρτηση,η οποία αυξομειώνει την απόστασή της από το έδαφος, ζάντες αλουμινίου και μεγαλύτερα φρένα.

Όπως πάντα ο Liberty Walk προσφέρει το bodykitείτε από FRP (ειδικό, ενισχυμένο πλαστικό) στην τιμή των 10.000 ευρώ περίπου, είτε από CFRP (ίδιο υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα) με κόστος 14.000 ευρώ περίπου.


Δείτε επίσης:

Audi TT του 1998 από τον Vilner είναι χάρμα οφθαλμών!

Αυτή η BMW M3 GT2 S Hurricane βγήκε από τα όνειρά μας! (+video)

Εμφάνιση… κανόνι και 612 άλογα για την Mercedes-AMG C 63 Coupe (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store