Εκρηκτική βελτιωμένη Mustang με κόστος βελτίωσης 38.000 ευρώ

Μια πανίσχυρη Mustang δημιουργεί η αμερικάνικη Roush Performance, προσφέροντας στο μοντέλο της Ford 727 άλογα, μια πιο επιθετική εμφάνιση, αλλά και αναβαθμίζοντας το εσωτερικό και την ανάρτησή του. Το αυτοκίνητο, που ονομάζεται «P-51», θα κατασκευαστεί αποκλειστικά σε 51 μόνο μονάδες.


 

Ξεκινώντας με την περιγραφή των στοιχείων της P-51, η Roush Performance τοποθετεί έναν κομπρέσσορα Eaton TVS για να αυξήσει τη δύναμη του 5λιτρου V8 μοτέρ της Ford στα 727 άλογα και τη ροπή στα 826 Nm. Το μοτέρ αυτό μπορεί να συνδυαστεί είτε με 6άρι μηχανικό, είτε με επίσης 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Στο πεδίο της εμφάνισης, η Roush P-51 ξεχωρίζει με τα νέα carbon τμήματα του αμαξώματός της όπως το εμπρόσθιο σπόιλερ, τον νέο αεραγωγό στο καπό, τις πλαϊνές ποδιές και τους πίσω πλαϊνούς αεραγωγούς, αλλά και τον διαχύτη με την carbon πίσω αεροτομή.

Η Roush συνεχίζοντας τη βελτίωσή της, τοποθετεί στην P-51 19 ιντσών ζάντες από τη Weld Racing με ελαστικά Continental Extreme Contact Sport, ένα νέο σύστημα εξάτμισης με ρυθμιζόμενα κλαπέτα, αλλά και αγωνιστικού τύπου φρένα για γρηγορότερες ακινητοποιήσεις.

Εσωτερικά, το σαλόνι ντύνεται με ειδικό Amaretto Tuscany δέρμα που έχει εμπνευστεί από τα μπουφάν των αεροπόρων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ παράλληλα μεταξύ των υπολοίπων βελτιώσεων, ξεχωρίζουμε την κόκκινη μπίλια του επιλογέα, την ειδική αριθμημένη πλακέτα και τον νέο πίνακα οργάνων.

Η Roush ανακοινώνει ότι η P-51 είναι το ισχυρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της. Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια από τις 51 που θα φτιαχτούν, μπορεί να επιλέξει είτε την αγορά έτοιμου του αυτοκινήτου, είτε να πάει τη δική του Mustang όπου θα της προσφερθούν όλες οι παραπάνω βελτιώσεις. Το κόστος μόνο για τη μετατροπή, είναι 42.500 δολάρια (38.000 ευρώ).

Διαβάστε ακόμα: 

Η Mustang είναι το πρώτο σε πωλήσεις σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως 

Mercedes-AMG C63 Coupe βελτιωμένη από Ιάπωνες 

Audi TT του 1998 από τον Vilner είναι χάρμα οφθαλμών!

Get it on Google Play Download on the App Store