Χειροποίητο Land Rover Defender με V8 μοτέρ 320 ίππων από Chevrolet

Σχεδόν 1 χρόνο δουλειάς στο χέρι χρειάστηκε η αμερικάνικη East Coast Defender για να πραγματοποιήσει ένα μοναδικό της project, χαρίζοντας σε ένα Land Rover Defender 110 μια συνολική αναβάθμιση, στην οποία ωστόσο ξεχωρίζει η τοποθέτηση ενός δυνατού κινητήρα V8 της Chevrolet.


 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία επέλεξε για να τοποθετήσει στο «Project Kingsman», όπως ονόμασε αυτό το Defender, έναν 5,3 λίτρων LC9 V8 κινητήρα 320 ίππων της Chevrolet, συνδυάζοντάς τον με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η τοποθέτηση του κινητήρα αυτού σίγουρα έχει βελτιώσει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, αν και η East Coast Defender δεν ανακοινώνει τα ακριβή στοιχεία.

Διαβάστε ακόμα: Ένα Audi A8 2ης γενιάς πραγματικό… τούμπανο!

Συνεχίζοντας με τις αλλαγές στο εντυπωσιακό αυτό Defender, η αμερικάνικη εταιρεία έκανε πολλές επεμβάσεις και στο σασί, προσφέροντάς του ένα νέο γαλβανισμένο πλαίσιο, ώστε να του προσδώσει επιπλέον αντοχή στο χρόνο και να το θωρακίσει έναντι της σκουριάς.

Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση, με την East Coast Defender να επιλέγει ένα νέο σύστημα της Borla, ενώ έχουν τοποθετηθεί αναβαθμισμένα φρένα της EBC Performance, εκτός δρόμου ελαστικά της BF Goodrich με ζάντες Sawtooth, καθώς και ένα εξωτερικό roll cage.

Διαβάστε ακόμα: Βελτίωση Audi R8 Made in U.S.A. με 1.200+ PS

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται στο εσωτερικό, εκεί που η καμπίνα έχει εκσυγχρονιστεί περιλαμβάνοντας ένα νέο δερμάτινο σαλόνι με καινούργια καθίσματα, σύστημα πολυμέσων της Kenwood με οθόνη αφής, αυξημένη συνδεσιμότητα, Navi και κάμερα οπισθοπορείας, καθώς και LED φωτισμό.


 

Get it on Google Play Download on the App Store