H Brabus δημιουργεί το πιο ισχυρό 4θέσιο κάμπριο των 900 ίππων!

 Η Brabus μας έχει συνηθίσει στις κορυφαίες προτάσεις βελτίωσης των μοντέλων της Mercedes και αυτή τη φορά η γερμανική βελτιωτική φίρμα «δουλεύει» πάνω στην Mercedes-AMG S 65 Cabrio και δημιουργεί τη νέα Rocket 900 Cabrio, για να προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη και πιο «καυτές επιδόσεις.


 

Πιο συγκεκριμένα, η νέα Brabus Rocket 900 Cabrio χρησιμοποιεί για την κίνησή της μια βελτιωμένη εκδοχή του 6λιτρου twin-turbo V12 κινητήρα βενζίνης της Mercedes-AMG, με αυξημένη χωρητικότητα στα 6,3 λίτρα, μεγαλύτερες τουρμπίνες, νέα πολλαπλή και «εγκέφαλο», αλλά και πολλές τροποποιήσεις στα «σωθικά» του.

Διαβάστε ακόμα: Κτηνώδης BMW X6 M με 823 ίππους από τη Manhart

Ύστερα από αυτές τις επεμβάσεις, η δύναμη του μοτέρ από τα 630 εργοστασιακά άλογα εκτοξεύεται στα 900, ενώ η εργοστασιακή ροπή των 1.000 Nm, αγγίζει πλέον τα 1.500 Nm. Φυσικά, με όλη αυτή την αύξηση η Brabus έχει προβεί σε ενισχύσεις στο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Mercedes-AMG, ενώ τοποθετεί και ένα υψηλών επιδόσεων μπλοκέ διαφορικό.

Οι επιδόσεις, είναι πιο γρήγορες από ποτέ, αφού το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόνο 3,9 δευτερόλεπτα (4,1 δευτερόλεπτα για την εργοστασιακή S 65 Cabrio), ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει πλέον τα 350 χλμ./ώρα, δίνοντας στην Rocket 900 Cabrio τον τίτλο του πιο γρήγορου κάμπριο παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμα: Πιο σπορ νέα BMW Σειρά 5 από την AC Schnitzer

Η Brabus προχωρά παράλληλα και σε άλλες επεμβάσεις, αφού μειώνει κατά 15 χλστ. την απόσταση από το έδαφος, ρυθμίζει με ακόμη πιο σπορ δεδομένα την ανάρτηση, ενώ τοποθετεί μεγαλύτερες ζάντες 22 ιντσών και σπορ εξάτμιση με κεραμικές απολήξεις.

Το αμάξωμα έχει και αυτό ενισχύσει την παρουσία του με ένα νέο αεροδυναμικό κιτ, που χαρίζει στην Rocket 900 Cabrio την απαραίτητη αισθητική «αγριάδα», ενώ και στο εσωτερικό συναντούμε πανάκριβα ανοιχτόδρωμα δέρματα, αλουμινένιες επενδύσεις, καθώς και ένα νέο ψηφιακό ταχύμετρο που αναγράφει ταχύτητες έως και τα 400 χλμ./ώρα.


 

Get it on Google Play Download on the App Store