Βελτιωμένη Porsche 718 Cayman για τους λάτρεις του carbon

Η γνωστή μας TechArt που ειδικεύεται στις βελτιώσεις των αυτοκινήτων της Porsche, παρουσιάζει το νέο της πακέτο εξωτερικής αναβάθμισης για την Porsche 718 Cayman (αλλά και την Boxster), τονίζοντας την παρουσία της με έξτρα ανθρακονήματα.


 

Ειδικότερα, το πακέτο της TechArt αποτελείται από carbon εμπρόσθιο σπόιλερ, γρίλια, αεραγωγούς, πίσω διαχύτη και επένδυση προφυλακτήρα, καθώς και καπάκια καθρεπτών. Επιπλέον αυτών, προσφέρεται και μια εντυπωσιακή πίσω αεροτομή πάντα από carbon, σε ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα.

Διαβάστε ακόμα: H Brabus δημιουργεί το πιο ισχυρό 4θέσιο κάμπριο των 900 ίππων!

Η TechArt συμπληρώνει την αναβάθμισή της με τις ελαφριές ζάντες Fomrula IV 21 ιντσών με σχέδιο 5 διπλών ακτινών, οι οποίες μπορούν να παραγγελθούν σε διάφορα χρώματα, όπως π.χ. το μαύρο των φωτογραφιών μας.

Βελτίωση όμως έχουμε και στο μοτέρ, με την TechArt να τοποθετεί το S1 Powerkit στο οποίο προσφέρονται επιπλέον 50 άλογα ισχύος και 60 Nm ροπής στις Porsche 718 Boxster S και Cayman S, αυξάνοντας την ισχύ στους 400 ίππους και τη ροπή στα 480 Nm.

Διαβάστε ακόμα: Toyota GT 86 με… αναβολικά

Με το βελτιωμένο τους μοτέρ, οι 718 Boxster S και Cayman S είναι σε θέση πλέον να κάνουν το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα, έχοντας παράλληλα τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 296 χλμ./ώρα.


 

Get it on Google Play Download on the App Store