Νέοι τροχοί της Vossen για το Honda Civic Type R (+video)

Η κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία Vossen παίρνει στα χέρια της το νέο Honda Civic Type R και του προσφέρει δύο διαφορετικά σχέδια από τις special σφυρήλατες ζάντες της, με στόχο να τονίσει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση του κορυφαίου ιαπωνικού μοντέλου.

Διαβάστε ακόμα: Στα σκαριά βελτιωμένη έκδοση του Honda NSX

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί, η Vossen προτείνει για το Type R δύο από τα πολυάκτινα σχέδια της σειράς υβριδικών σφυρήλατων ζαντών VFS που έχει δημιουργήσει και πιο συγκεκριμένα, το VFS-4 και το VFS-10.

Στην πρώτη περίπτωση η ζάντα διαθέτει 10άκτινο διπλό design και μπορεί να παραγγελθεί είτε σε ασημί μεταλλικό χρώμα, είτε σε γυαλιστερό γραφίτη. Αντίστοιχες είναι και οι χρωματικές επιλογές στη νεότερες VFS-10 ζάντα της Vossenμε τις 10 μονές ακτίνες που προτείνεται για το Type-R.

Διαβάστε ακόμα: H νέα Brabus G-Class έχει 900 άλογα και διαβολική… τιμή!

Αμφότερες οι επιλογές της Vossen έρχονται αποκλειστικά στις 20 ίντσες. Το κόστος τους είναι το ίδιο και ανέρχεται στα 649 δολάρια ανά ζάντα.

Δείτε λοιπόν το Honda Civic Type R με τις δύο νέες ζάντες της Vossen και πείτε μας τη γνώμη σας: Ποιο σχέδιο θα διαλέγατε;


 

Get it on Google Play Download on the App Store